Werken bij Cendris

Teammanager T-Mobile Valencia

Valencia
Commercieel
Bepaald tijd
Salaris op basis van Spaanse CAO

Wat ga jij doen

Vamos a la playa! Nou ja… Na het werk dan. Want jij werkt als teammanager bij Cendris in Valencia!  Wij hebben onlangs een locatie geopend in het mooie Spanje en hier zoeken wij naast klantenservicemedewerkers ook een teammanager. Ben jij een echte pionier en wil jij ons helpen met het bouwen van een nieuwe vestiging in Valencia, Solliciteer dan direct!

Jij brengt in ons gloednieuwe contactcenter in het zonnige Valencia goede resultaten en hart voor de medewerkers. Want als teammanager ga jij er voor zorgen dat zowel je teamleden als de  klanten van T-Mobile tevreden zijn. Bij T-Mobile is geen dag hetzelfde en daarom is het belangrijk dat je snel kunt schakelen.

Bij jou staat de ontwikkeling van je medewerkers centraal. Zo maak je duidelijke (ontwikkel)afspraken, die SMART worden opgesteld en houd je de opvolging hiervan bij. Zo ontstaat een duidelijk ontwikkelplan per medewerker. Je krijgt hiervoor de input van je coaches, die samen met de medewerkers gesprekken terug- of meeluisteren, monitoren en de medewerkers coachen op inhoud. Naast mensen vind jij ook de cijfers belangrijk. Je weet precies hoe je je team tot geweldige prestaties brengt. De resultaten bespreek je regelmatig met de klant en je manager in Nederland. Je zorgt dus dat je continu weet wat er speelt en kunt daardoor tijdig signaleren en tot actie overgaan.

Goed contact met je collega’s in Nederland is ontzettend belangrijk. Jij vindt het geen probleem om zo nu en dan terug te reizen naar ons kikkerlandje voor overleg en trainingen. Goed om te weten is dat  je inwerkperiode geheel in Nederland is (Enschede). Kom jij niet uit de buurt? Geen probleem wij regelen je verblijf in de mooie stad zodat jij je volledig kan richten op je nieuwe uitdaging!

 

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: Geen dag is het zelfde en zo ook je werktijden!
 • Beloning: Op basis van de Spaanse CAO
 • Extra: opbouw van pensioen, vakantiegeld én vakantie uren, woonregeling
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen! En ja onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Jij gaat met nieuwe en ervaren collega’s bouwen aan een nieuwe vestiging .
 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Vrijheid in deze functie ga je zeker vinden!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Ervaring en opleidingsniveau: je hebt ervaring als commerciële teammanager in de callcenterbranche (minimaal 3 jaar), je bezit HBO werk- en denkniveau en je kunt goed uit de voeten met Excel en rapportage systemen.
 • Flexibel en standvastig: omgaan met druk en veranderingen is geen probleem voor jou. Je staat stevig in je schoenen en je bent niet snel onder de indruk.
 • Vakidioot: jij bent iemand die leeft voor je mensen. De kick die je ervaart wanneer er weer resultaten worden gehaald zijn zo verslavend dat je middels je creativiteit en out of the box denken altijd gaat voor het beste resultaat.
 • Ondernemen: jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt en je vastbijt in resultaten.
 • Realiseren: je bent niet bang om knopen door te hakken en op tijd beslissingen te nemen. Tevens schroom jij niet om je handen uit te mouwen te steken en lekker te gaan knallen.
 • People manager: je collega’s weten wat ze aan je hebben en kunnen altijd bij jou terecht. Je hebt veel verschillende ideeën en deelt dit graag met iedereen. Je helpt je adviseurs in hun ontwikkeling als mens en medewerker.
 • Oplossen: je kan anderen meenemen in jouw enthousiasme waardoor analyses, verbeteringen en oplossingen makkelijk worden opgepakt. Je haalt hier energie uit en gaat een uitdaging nooit uit de weg
 • Interesse? Voor vragen kun je mailen naar Melda Kel, coördinator Recruitment, kel@cendris.com
 • Procedure? Solliciteren kan tot en met 20 septmeber 2019. Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Recruitment Team

 • werkenbijcendris [at] cendriscc [dot] com

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures