Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker Eneco (fulltime en parttime)

Groningen
Groningen
Klantteams
Bepaalde tijd
9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Als contactspecialist werk je bij Cendris voor Eneco. De afdeling waar je terecht komt wordt ook wel De Nieuwe Wereld genoemd. Het is een klantenservice voor vragen en/of problemen met ‘Toon’, de slimme thermosstaat. Je helpt klanten met vragen over o.a.: bestelling, levering, installatie, werking, eventuele storingen, onderhoudsafspraken en overnames van huurcontracten. Oftewel een ontzettende diversiteit aan vragen en dus lekker veel afwisseling in je werk. Vragen kunnen zo nu en dan licht technisch zijn, maar niets wat je niet aan kunt met een goede training en voldoende begeleiding vanuit je collega’s.

Ken je De Nieuwe Wereld nog niet? Of ben je niet heel technisch? Geen enkel probleem! Voorafgaand doorloop je een betaalde training waarbij je alles zult leren en ook daarna krijg je voldoende begeleiding. Je kunt starten op verschillende momenten.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: van ma t/m vrij van 08:00 – 20:00 uur
 • Bruto uurloon: van 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training van 2 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Thuiswerken: wanneer je bent ingewerkt en alles onder de knie hebt kun je in overleg met je teammanager grotendeels thuis gaan werken, waarbij 1 dag in de week op kantoor verplicht is.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op verschillende momenten starten: dinsdag 29 oktober en dinsdag 12 november
 • Beschikbaarheid: je bent minimal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Flexibel: je kunt werken binnen onze openingstijden en je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen
 • Leergierig: je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

De opdrachtgever Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag.

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures