Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker Cendris

Groningen
Groningen
Klantteams
Bepaalde tijd
9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan is 7,55)

Wat ga jij doen

Ben jij het luisterende oor voor klanten? Denk jij hen als geen ander te kunnen helpen? Ga de uitdaging dan aan en kom werken bij de klantenservice van Eneco.

Bij Eneco staat de klant centraal. Binnen de afdeling customer care gaat het maar om één ding; tevreden klanten. Je krijgt verschillende telefoontjes binnen met betrekking tot 'Service en Onderhoud' of over ‘Toon’, de slimme thermosstaat. Het ene moment help je een klant met vragen over zijn bestelling of bij het maken van een onderhoudsafspraak. Het andere moment help je de klant bij een storing. Oftewel een ontzettende diversiteit aan vragen en dus lekker veel afwisseling in je werk. Vragen kunnen zo nu en dan licht technisch zijn, maar niets wat je niet aan kunt met een goede training en voldoende begeleiding vanuit je collega’s. Je hoeft dus niet heel technisch aangelegd zijn, maar affiniteit met techniek maakt je functie wel een stuk gemakkelijker én leuker!

En als kers op de taart kun je bij ons gewoon aan de slag vanuit huis. Heerlijk in je chill outfit! Uiteraard niet vanaf het begin, want je moet eerst alles onder de knie krijgen. Maar bij goede prestaties, na ongeveer 3 á 4 maanden, kun je in overleg met je teammanager thuiswerken! We zien je dan graag nog 1 keer per week op locatie, zodat niets jou ontgaat van de ontwikkelingen op de vloer en we jou kunnen coachen en begeleiden.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: van ma t/m vrij van 08:00 – 20:00 uur;
 • Bruto uurloon: van 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan is het 7,55);
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week);
 • Betaalde training: een betaalde training van 2 weken waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager;
 • Thuiswerken: wanneer je bent ingewerkt en alles onder de knie hebt kun je in overleg met je teammanager grotendeels thuis gaan werken, waarbij 1 dag in de week op kantoor nog wel een must is;
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Beschikbaarheid: je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Flexibel: je kunt werken binnen onze openingstijden en je bent minimaal 2 avonden per week beschikbaar;
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen;
 • Leergierig: je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!
 • Informele omgeving: je werkt graag in een informele werkomgeving.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever Eneco (De Nieuwe Wereld is hier onderdeel van) is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures