Werken bij Cendris

Teammanager Famed/Marktplaats (32-40 uren)

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Vast

Wat ga jij doen

Word jij ook zo enthousiast van het behalen van resultaten in combinatie met mensenwerk? Kun jij deze resultaten doorvertalen naar gerichte acties waarmee je jouw project en je medewerkers iedere dag een stukje verder helpt? Leuk dat je interesse hebt! Wij zijn op zoek naar een gedreven teammanager voor Famed/Marktplaats, kom je langs?

Je start de dag met een rondje over de vloer om kennis te maken en later bij te praten met je medewerkers. Ook ga je in gesprek met de floormanager om te bekijken hoe jullie er voor staan en wat er te verwachten valt voor vandaag. Zo weet je precies hoeveel call en/of mail verkeer er aan zit te komen en of je daar genoeg medewerkers voor hebt zitten om dit aan te kunnen. Samen bekijken jullie waar nog eventuele oplossingen nodig zijn en hoe deze oplossingen er uit moeten komen te zien. Hierna ga je aan de slag met de administratieve taken. Zo keur je bijvoorbeeld uren goed, bel je ziekmeldingen na, keur je vakantieaanvragen goed en werk je je mail bij.

Als teammanager ben je werkzaam voor de projecten Famed en Marktplaats. Op het project Famed komen diverse vragen binnen van klanten die een nota van hun zorgaanbieder hebben ontvangen. Maar, geen dag is hetzelfde want iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal. Bij Marktplaats worden de zakelijke klanten gebeld naar aanleiding van de openstaande facturen. Wij zorgen voor de financiële afhandeling. Hier ben jij samen met je collega teammanager Wiepie verantwoordelijk voor het project Famed/Marktplaats, waarbij je stuurt op o.a. KTV, Sales en AHT. Ook ziekteverzuim, verloop en de ontwikkeling van de medewerkers en hun betrokkenheid behoort tot jouw takenpakket. Je kent dus de ins en outs van je project, je kunt medewerkers motiveren het beste uit zichzelf te halen en zo het project naar een hoger doel te brengen. Je bent een kei in cijfertjes en weet wat er voor nodig is om het maximale rendement van het project te behouden/behalen. Vanuit je overstijgende en signalerende rol weet je knelpunten te vertalen naar concrete verbeterplannen en zoek je actief de samenwerking met collega’s.

Wat bieden wij

  • Uitdagende opdrachtgevers: je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende opdrachtgevers werkt. Daartussen zul je veel grote namen en inspirerende merken vinden!
  • Beloning: inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding binnen schaal 9. Dit betekent voor indiensttreding een salaris tussen de 2352,09 en de €3100,-.
  • Inspirerende werkomgeving: werken op een van onze locaties in Nederland met elk een uniek karakter, betekent werken in een moderne open omgeving met een flinke dosis gezelligheid!
  • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten
  • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
  • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

 

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau en minimaal 2 jaren werkervaring als leidinggevende in de callcenterbranche
 • Een motivator en inspirator; je weet je team te motiveren om gestelde doelen te behalen en doet dit op een inspirerende wijze;
 • Een creatief brein, zowel in het bedenken van oplossingen en nieuwe werkwijzen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij bent creatief en denkt out of the box;
 • Een onderzoeksmentaliteit, je weet van tevoren hoe de cijfers er voor die week uit gaan zien en hebt tegelijkertijd nagedacht over hoe je daar op gaat sturen en wat je daar voor nodig hebt;
 • Interesse? Voor vragen kun je contact opnemen met Marieke Been; coördinator Recruitment 06-40880121
 • Procedure? Solliciteren kan tot en met dinsdag 13 augustus. Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!


 

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als een club echte teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Alles wat we doen draait om het contact met mensen, we werken in een dynamische omgeving; dat vraagt om gepassioneerde, talentvolle en ondernemende medewerkers. Ons doel is om onze klanten te ontzorgen. Dat kan alleen door goede en constante resultaten te leveren, door proactief, betrouwbaar en transparant te zijn. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Famed/Marktplaats is de opdrachtgever en sinds 1988 een financieel dienstverlener in de zorgsector en marktleider in omvang. Als specialist in het administreren, factureren en innen van declaraties nemen. Famed/Marktplaats neemt de tijdrovende zorg over de financiële administratie van zorgaanbieders uit handen.

Vragen?

Marieke Been

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures