Werken bij Cendris

Contactspecialist Menzis

Enschede
Overijssel
Klantteams
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van € 10,50 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Menzis, een zorgverzekeraar die staat voor het zo goed mogelijk helpen van de MENS! Hier maken wij ons bij Cendris ook hard voor. Sta jij ook zo in het leven? Dan is de functie van contactspecialist op Menzis echt wat voor jou! Als contactspecialist help jij namelijk de klanten van Menzis. Zij hebben vragen over hun zorgverzekering, over op welke vergoedingen ze precies recht hebben en over declaraties en facturen. Daarnaast bellen ze ook voor administratieve zaken. Zo kan het zijn dat er iemand op de polis bijgeschreven of juist verwijderd moet worden of bellen ze om een betalingsregeling te treffen. Door deze verscheidenheid aan vragen, maar ook emoties, vind je veel afwisseling in je werk.

Jij weet in ieder gesprek de juiste toon te vinden en weet snel tot de kern van het probleem of de vraag te komen. Hierdoor kun jij ook snel de oplossing of het antwoord voor de klant vinden. Jij haalt voldoening uit een zo goed mogelijk gesprek en het helpen van de klant en schrikt niet af van een keer een heel verdrietige of boze klant.

Al met al ben je dus communicatief vaardig, oplossingsgericht en empathisch. Daarnaast weet jij ook alles van de wet-en regelging omtrent zorgverzekeringen, waardoor je de klanten de juiste informatie en adviezen kunt geven. Heb je deze kennis nog niet? Geen probleem! Wij bieden jou een opleiding WFT Zorg aan en geven je uiteraard ook een training, waarin je alles leert over Menzis. Zo ben je goed voorbereid om de lijn in te gaan.

Eenmaal in de lijn, sta je er zeker ook niet alleen voor. Er staan coaches en een teammanager voor je klaar om je te begeleiden en om jou te ondersteunen in je ontwikkeling. Ook heb je natuurlijk leuke collega’s en worden er allerlei activiteiten georganiseerd om het jou naar je zin te maken en je welkom en gewaardeerd te voelen. Je gaat een drukke tijd tegemoet, maar de sfeer op de werkvloer en de tevreden klanten maken dit een geweldige werkervaring!

Heb jij al WFT? Dan kun je direct starten en krijg je een bonus van 10 extra uitbetaalde uren bij indiensttreding en 15 extra uitbetaalde uren aan het einde van het eindejaarswerk (ongeveer maart 2020) als je dan nog bij ons werkzaam bent.

Wat bieden wij

 • Een geweldige baan: Je werkt voor Cendris en voor Menzis! Wat wil je nog meer?
 • Een mooie aanvulling op je CV: Je rondt het eindejaarswerk af met een geweldige ervaring en je hebt natuurlijk ook je WFT Zorg op zak.
 • Dé leukste collega’s: Bij Cendris en Menzis draait het om mensen. Onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: Cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen.
 • Flexibele uren: Er zijn verschillende contractwaarden mogelijk: van 12-24 tot 28-40.
 • Beloning: Vanaf 21 jaar stroom je in met een startsalaris van € 10,50 bruto per uur.
 • Jij bent uit-munt-end! wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • Heb jij al je WFT? Dan krijg je een bonus van 10 extra uitbetaalde uren bij start en nog eens 15 extra uitbetaalde uren na het eindejaarswerk (1 maart ongeveer).

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor zowel Menzis als Cendris.
 • Ondernemen: Jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een coach of een collega even te vragen.
 • Analytisch: Jij bent iemand die de kern van een verhaal begrijpt. Mocht dit niet duidelijk zijn dan luister jij goed naar de klant. Je weet de juiste vragen te stellen om hoe dan ook tot de kern van een probleem te komen.
 • Sociaal/communicatief vaardig: Jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!
 • Flexibel: Je kunt werken binnen onze openingstijden. Maandag t/m vrijdag van 08:30-19:00 uur.
 • Interesse? Solliciteer dan snel via de button!
 • Procedure? Binnen enkele dagen na het ontvangen van jouw sollicitatie nemen wij telefonisch contact met je op voor een eerste selectiegesprek. Als dit allemaal positief verloopt mag je een Harver test maken en word je uitgenodigd om bij ons gesprek te komen. Ben jij positief en zien wij jou ook passen in deze functie, dan mag je beginnen met de opleiding WFT of als je deze al hebt meteen met de training voor Menzis.

Vragen?

Sabrina Linders

Vragen?

Sabrina Linders

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures