Werken bij Cendris

Projecttrainer Eneco (fulltime)

Leeuwarden
Friesland
Training & opleiding
Een toeslag van 10% bovenop je salaris € 9,44 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen) wanneer je daadwerkelijk aan het trainen bent

Wat ga jij doen

Ben je toe aan de volgende stap? Vind je het leuk om nieuwe collega’s alles bij te brengen over het werken voor Eneco? Heb je daarnaast geen moeite om voor grote groepen te staan en weet je mensen te motiveren en te enthousiasmeren? Dan is dit de perfecte rol voor jou!

Wanneer je in deze rol gaat starten vervul je naast de functie van projecttrainer ook de rol klantenservicemedewerker. Dat houdt in dat je tijdens piekmomenten nieuwe collega’s van Eneco gaat trainen, terwijl je anders zelf in de lijn werkzaam bent. Over het jaar bekeken, sta je gemiddeld ongeveer 30% van de tijd voor de groep en blijf je 70% van de tijd in de lijn. Tijdens een training sta je uiteraard fulltime voor de groep. Daarom moet je fulltime beschikbaar kunnen zijn.

Tijdens de uitgebreide training breng je nieuwe collega’s alles bij over de ins en outs van het project, de werkzaamheden, gesprekstechnieken en geef je ze tips en tricks. Dit doe je op een motiverende manier, waardoor je de nieuwe medewerkers echt kunt enthousiasmeren voor het werken op dit leuke project. Je zorgt dat ze goed voorbereid aan het werk gaan en weten wat ze te wachten staat. Hierdoor sta jij aan het begin van hun succes en mooie loopbaan bij Cendris. Ook zorg je voor een goede administratie van de voortgang van de nieuwe medewerkers. Zo weet jij precies waar nog extra aandacht voor nodig is, maar kun je ook zorgen dat de teammanagers en coaches een goed uitgangspunt hebben wanneer zij de begeleiding overnemen.

 

Wat bieden wij

  • We bieden jou de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen op het gebied van trainen en coachen.
  • Je hebt de mogelijkheid om nieuwe collega’s welkom te heten en een goede start te geven bij Cendris.
  • Qua beloning krijg je in de uren dat je trainingswerkzaamheden verricht een toeslag van 10% bovenop het startsalaris van € 9,44 bruto per uur (21 jaar of jonger? Dan gelden de jeugdschalen).

Wat vragen wij

  • Je bent werkzaam op het project Eneco bij Cendris of hebt relevante ervaring in de callcenter branche.
  • Je bent behulpzaam, creatief, betrouwbaar en goed in samenwerken.
  • Je bent communicatief vaardig, creatief en klantgericht.
  • Interesse? Voor informatie betreffende het sollicitatieproces kun je met mij bellen! Mijn naam is Marieke Been en ik werk als coördinator Recruitment: 06-40880121.
  • Procedure? Solliciteren kan tot en met zondag 18 augustus.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

De opdrachtgever Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Er is een informele sfeer op de klantenservice afdeling van Eneco. Samen met je collega’s maak je het verschil voor klanten en zorg je voor een gezellige werkdag.

Vragen?

Marieke Been

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures