Werken bij Cendris

Junior helpdeskmedewerker

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
€9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Als helpdeskmedewerker voor PostNL Zakelijk werk je wanneer het jou uitkomt. Parttime of fulltime. Overdag, ‘s avonds, zaterdag, doordeweeks of een mix. Nog geen ervaring in klantcontact? No problem! Wij leren je het graag tijdens de betaalde inwerktraining.

Voordat je aan de slag gaat als callcenter medewerker bij Cendris, start je met een betaalde opleiding. Hier leer je alle ins en outs van PostNL en de systemen waarmee je gaat werken. Ook leren we je hoe je om moet gaan met boze klanten en welke adviezen je het beste kan geven op het moment dat er iets is misgegaan.

Inwerktraining succesvol afgerond? Dan kan je zelfstandig aan de slag. Jij staat zakelijke klanten van PostNL telefonisch en per mail te woord. Je beantwoordt hun vragen en zoekt samen naar een passende oplossing. Heb je niet direct een passende oplossing, dan open je een case. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de oplossingen en gesprekken die je voert. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen. 

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van €9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)(https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
 • Opbouw van vakantiegeld, vakantie uren en reiskostenvergoeding;
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris;
 • Werk wanneer het jou uitkomt: 16 tot 36 uur per week. Doordeweeks tussen 08:00 en 19:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
 • Moderne werkomgeving en de mogelijkheid om na een half jaar thuis te werken;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager).

Wat vragen wij

 • In elk geval 20 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Ervaring met klantcontact is fijn, maar niet verplicht.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Jij gaat binnen Cendris aan de slag voor PostNL Zakelijk. Deze organisatie bezorgt en verstuurt elke dag duizenden pakketten aan zakelijke klanten. Van aangetekende brief en visitekaartjes tot pc’s en beveiligd transport.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures