Werken bij Cendris

Telefonisch adviseur en verkoper energie

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€9,54 per uur (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)

Wat ga jij doen

“Hoeveel stroom heb ik deze maand nu eigenlijk verbruikt”, “Wat kost CV-onderhoud of het plaatsen van zonnepanelen via jullie” of “Kan ik mijn energiecontract stopzetten?”. Zomaar een aantal vragen die jij als callcentermedewerker per mail, telefonisch of op de chat voorbij kunt zien komen. En dankzij de betaalde inwerktraining weet jij alle vragen van de klant te beantwoorden. Daarnaast probeer je tijdens het contact met de klant ook extra producten te verkopen, zoals de Toon of ZonneHub. Dit klinkt misschien spannend, maar jij kan dit! Je wordt hier namelijk uitgebreid voor getraind door onze ervaren coaches. Is de klant weer blij? Dan heb jij je werk goed gedaan.  

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker voor Eneco kun je alle kanten op!

 • Bruto uurloon van €9,54 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64;
 • Flexibiliteit: jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
 • Betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden: denk jij na een tijdje meer te kunnen dan kun je gewoon solliciteren als coach, trainer, floormanager of zelfs teammanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie-uren plus een reiskostenvergoeding;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Flexibiliteit in werktijden en -dagen;
 • Je bent communicatief vaardig en kan oplossingsgericht denken;
 • In een informele omgeving voel jij je thuis.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en openstaan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle klanten van Eneco krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met de klant inzetten op verduurzaming.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als klantenservice medewerker voor Eneco? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Inge van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures