Werken bij Cendris

Junior commercieel medewerker binnendienst

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Bepaalde tijd
€ 9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen

Wat ga jij doen

Als commercieel medewerker binnendienst voor Eneco ga je aan de slag op de afdeling customer care. Het draait daar maar om één ding: tevreden klanten. En daar ga jij samen met je collega’s voor zorgen. Je beantwoordt alle prangende vragen. En is een klant ontevreden? Dan bied jij een passende oplossing aan, zodat ze met een positief gevoel de telefoon ophangen. Naast geweldige communicatieve vaardigheden ben jij ook goed in schrijven, want wij helpen niet alleen klanten per telefoon bij Eneco, maar ook per mail en chat. Daarnaast ben je ook goed in het oppikken van behoeftes van de klanten. Hierdoor kun jij als geen ander service gericht verkopen. Dit klinkt misschien spannend, maar dat is helemaal niet nodig. Coaches van Cendris helpen je daar namelijk bij. Dat begint al bij de betaalde inwerktraining, maar ook tijdens de trainingsdagen op ons kantoor in Leeuwarden.

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van € 9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
 • Flexibiliteit: jij bepaalt zelf waar en wanneer je werkt;
 • Betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Doorgroeimogelijkheden: denk jij na een tijdje meer te kunnen dan kun je gewoon solliciteren als coach, trainer, floormanager of zelfs teammanager;
 • Opbouw van vakantiegeld en vakantie-uren plus een reiskostenvergoeding;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Minimaal 16 uur per week beschikbaar;
 • Meer uren is natuurlijk mogelijk, zelfs tot aan fulltime (36 uur per week);
 • Communicatief vaardig en je kan oplossingsgericht denken;
 • In een informele omgeving voel jij je thuis.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en openstaan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle klanten van Eneco krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met de klant inzetten op verduurzaming.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als klantenservice medewerker voor Eneco? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marieke van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures