Werken bij Cendris

Parttime helpdeskmedewerker PostNL Zakelijk

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
€9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen

Wat ga jij doen

Uitzoeken wat het kost voor een ondernemer om zijn pakketten via PostNL te versturen. Rolcontainers bestellen die worden afgehaald bij de klant. En het beantwoorden mails en telefoontjes. Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden als parttime klanten helpmedewerker voor PostNL Zakelijk.

Je gaat als helpdeskmedewerker aan de slag bij Cendris op de afdeling Zakelijk van PostNL. Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en verzoeken van onze zakelijke klanten die via verschillende kanalen binnenkomen. Je staat hen klantvriendelijk en professioneel te woord. Kan je de klant tijdens het telefoongesprek niet meteen een antwoord geven? Dan start je een case om het voor de klant te onderzoeken en op te lossen. Jij beheert de case en onderhoudt het contact met deze klant.

Voordat je aan de slag gaat, moet je dus best veel weten over PostNL, hun procedures en klanttevredenheid. Dat leren wij jou allemaal tijdens een betaalde training. Ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je coaches, collega’s en teammanagers. Zo hebben we elke week met het team ‘Cendris Raakt’-sessies om samen gesprekken terug te luisteren en elkaar feedback te geven.

 

Wat bieden wij

  • Bruto uurloon van € 9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
  • Opbouw van vakantiegeld, vakantie uren en reiskostenvergoeding;
  • Betaalde inwerktraining via Cendris en meerdere doorgroeimogelijkheden;
  • Werk wanneer en waar het jou uitkomt: 20 tot 36 uur per week. In ons moderne kantoor of vanuit huis;
  • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur.

 

 

Wat vragen wij

Uiteraard ben jij klantgericht, sociaal en communicatief vaardig, zodat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt. Daarnaast vragen wij:

  • Minimaal 20 uur per week beschikbaarheid. Werk je liever fulltime? Dat kan ook tot 36 uur per week;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Jij gaat binnen Cendris aan de slag voor PostNL Zakelijk. Deze organisatie bezorgt en verstuurt elke dag duizenden pakketten aan zakelijke klanten. Van aangetekende brief en visitekaartjes tot pc’s en beveiligd transport.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als parttime helpdeskmedewerker voor PostNL Zakelijk? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marieke Been van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com.

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures