Werken bij Cendris

Callcentermedewerker PostNL Zakelijk

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
€9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Uitzoeken wat het kost voor een ondernemer om zijn pakketten via PostNL te versturen. Rolcontainers bestellen die worden afgehaald bij de klant. En het beantwoorden mails en telefoontjes. Zomaar een greep uit jouw werkzaamheden als callcentermedewerker voor PostNL Zakelijk.

Voordat je aan de slag gaat als callcenter medewerker bij Cendris, start je met een betaalde opleiding. Hier leer je alle ins en outs van PostNL en de systemen waarmee je gaat werken. Ook leren we je hoe je om moet gaan met boze klanten en welke adviezen je het beste kan geven op het moment dat er iets is misgegaan.

Inwerktraining succesvol afgerond? Dan kan je zelfstandig aan de slag. Jij staat zakelijke klanten van PostNL telefonisch en per mail te woord. Je beantwoordt hun vragen en zoekt samen naar een passende oplossing. Heb je niet direct een passende oplossing, dan open je een case. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de oplossingen en gesprekken die je voert. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen.

 

Wat bieden wij

  • Bruto uurloon van €9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)(https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
  • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris, diverse doorgroeitrainingen;
  • Werk wanneer het jou uitkomt. Doordeweeks tussen 08:00 en 19:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
  • Reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld en -uren;
  • Moderne werkomgeving en de mogelijkheid om na 6 maanden af en toe thuis te werken;
  • Cendris Coins: hiermee spaar je voor leuke dagjes en avonden uit of cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur.

Wat vragen wij

Uiteraard ben jij klantgericht, sociaal en communicatief vaardig, zodat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt. Daarnaast vragen wij:

  • Minimaal 20 uur per week beschikbaarheid. Werk je liever fulltime? Dat kan ook tot 36 uur per week;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
  • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent: sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor de mens. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontwikkelen en ontplooien. Met trainingen, coaching en meerdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Want als jij er even niet uitkomt, dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers klaar om jou te helpen.

Jij gaat binnen Cendris aan de slag voor PostNL Zakelijk. Deze organisatie bezorgt en verstuurt elke dag duizenden pakketten aan zakelijke klanten. Van aangetekende brief en visitekaartjes tot pc’s en beveiligd transport.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als callcenter medewerker voor PostNL Zakelijk? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marieke Been van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures