Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker PostNL Zakelijk

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Uitzendwerk
B€9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker voor PostNL Zakelijk maak jij klanten blij! Want wanneer een afzender in paniek opbelt dat zijn pakket nog niet bij zijn klant is bezorgd, weet jij hem binnen no-time te vertellen wanneer het pakket dan wel wordt geleverd.

Je gaat als klantenservice medewerker aan de slag bij Cendris op de afdeling Zakelijk van PostNL. Op deze afdeling ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van vragen en verzoeken van onze zakelijke klanten die via verschillende kanalen binnenkomen. Je staat hen klantvriendelijk en professioneel te woord. Kan je de klant tijdens het telefoongesprek niet meteen een antwoord geven? Dan start je een case om het te onderzoeken en op te lossen. Jij beheert de case en onderhoudt het contact met deze klant.

Voordat je aan de slag gaat, moet je dus best veel weten over PostNL, hun procedures en klanttevredenheid. Dat leren wij jou allemaal tijdens een betaalde training. Ook na de training krijg je nog voldoende begeleiding van je coaches, collega’s en teammanagers. Zo hebben we elke week met het team ‘Cendris Raakt’-sessies om samen gesprekken terug te luisteren en elkaar feedback te geven.

 

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van €9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen)(https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019);
 • Opbouw van vakantiegeld, vakantie uren en reiskostenvergoeding;
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris;
 • Werk wanneer het jou uitkomt: 20 tot 36 uur per week. Doordeweeks tussen 08:00 en 19:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
 • Moderne werkomgeving en de mogelijkheid om na een half jaar thuis te werken;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager of teammanager).

Wat vragen wij

 • Minimaal mbo werk- en denkniveau;
 • In elk geval 20 uur per week beschikbaar;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Jij kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Ervaring met klantcontact is fijn, maar niet verplicht.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent: sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor de mens. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontwikkelen en ontplooien. Met trainingen, coaching en meerdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Want als jij er even niet uitkomt, dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers klaar om jou te helpen.

Jij gaat binnen Cendris aan de slag voor PostNL Zakelijk. Deze organisatie bezorgt en verstuurt elke dag duizenden pakketten aan zakelijke klanten. Van aangetekende brieven en visitekaartjes tot pc’s en beveiligd transport.

Interesse?
Zie jij jezelf wel werken als klantenservice medewerker voor PostNL Zakelijk? Solliciteer dan via de button op deze vacature. Heb je eerst nog vragen over de functie, werktijden of arbeidsvoorwaarden? Neem dan contact op met Marieke Been van het recruitmentteam via werkenbijcendris@cendriscc.com

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures