Werken bij Cendris

Trafficer - Leeuwarden

Leeuwarden
Friesland Groningen Overijssel
Forecast, planning & traffic
Vast
o.b.v. Fulltime dienstverband (40 uur) is je salaris tussen de 1985 en 2620 euro. Er wordt gekeken naar werkervaring.

Wat ga jij doen

Analyseren, signaleren, controleren en als het nodig is; alles nogmaals goed onder de loep nemen.
Er gebeurt namelijk veel in de klantcontactbranche. Als trafficer weet je dit natuurlijk want jouw scherp analytisch vermogen zorgt ervoor dat veranderingen, tekorten of andere invloeden in roosters en korte termijn forecasts op tijd gesignaleerd worden. Gelukkig, want met deze info zoek jij het gesprek met onder andere de floormanager op en zorgen jullie ervoor dat  de SLA’s (service level agreements) van de verschillende projecten op peil blijven.

Je start je dag met je collega’s. Samen een lekker kop koffie of thee voordat de analyses van de vorige dag worden bekeken en de potentiele uitdagingen van vandaag onder de loep worden genomen. Hoe staat het ervoor met de diverse KPI’s zoals servicelevels, ureninzet en bereikbaarheid. Hierover schakel jij met je collega WFM’ers. De Workforce managment specialist voorspelt, plant en roostert om zo bereikbaarheid in een klantcontactcenter te borgen. De Floormanagers zijn jouw ogen en oren op de belvloer. Zij checken namelijk hoe het ervoor staat met de bezetting en of de medewerkers wel daadwerkelijk doen wat ze zouden moeten doen. Communicatie met al deze partijen is ontzettend belangrijk.  Zodra de uitdagingen in kaart zijn gebracht is het van belang dat jij als trafficer proactief met oplossingen komt om de operatie zo goed mogelijk draaiende te houden. Dit doe je in the heat of the moment of voor een aantal weken in het vooruit. Je zult namelijk regelmatig overleggen bijwonen waar de prestaties van de projecten worden besproken. Jouw rol daarin is om analyses en informatie te delen over de voorgaande weken. Daarnaast is het ook zaak om de verbeteracties te benoemen. De analyses dienen ook gedeeld te worden met de forecast & capaciteitsspecialist, omdat zij degene zijn die dit mee kunnen nemen in de forecast en capaciteitsplannen voor de lange termijn.  

 

 

Wat bieden wij

 • Beloning: in salarisschaal 7 met een beloning tussen de €1985 en €2620.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Flexibiliteit: Het is in deze functie belangrijk dat je kunt schakelen met collega’s, maar we begrijpen het wanneer je er af en toe voor kiest een uurtje eerder naar huis te gaan en een week van 36 uur draait.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je wordt enthousiast van cijfers, van analyseren en controleren.
 • Een beschikbaarheid van 36-40 uur en hierin flexibiliteit qua werktijden;
 • Pro actief en kunnen communiceren met collega’s die in verschillende functies zitten.
 • Je haalt er plezier uit iets tot op de bodem uit te zoeken.
 • Kennis en ervaring op het gebied van trafficer, forecast of direct aanverwant.

Interesse?  Voor inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jeroen Hoppezak, Manager WFM. Tel: 06-10650907. Voor informatie betreffende het sollicitatieproces kun je met mij bellen! Mijn naam is Wiepie van der Veen en ik werk als Coördinator Recruitment tel. 06-51560319 of: wiepie.van.der.veen@cendris.com

Procedure? Solliciteren kan tot en met donderdag 4 juli. Mail je CV en motivatie naar: werkenbij@cendris.com Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Vragen?

Marieke Been

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures