Werken bij Cendris

Coördinator Recruitment Enschede & Amsterdam (tijdelijk)

Enschede
Overijssel
Recruitment
Tijdelijk
Inschaling in salarisschaal 7, met een maximale inschaling van €2.620,-. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding.

Wat ga jij doen

Heb je een unieke kijk op talent en op mensen? Weet jij hoe je mensen kunt bewegen zonder dat je hiërarchisch verantwoordelijk bent en kun je dan ook goed belangen afwegen, analyseren en gevraagd én ongevraagd advies geven? Ben je daarnaast in staat om draagvlak te creëren en tot gewenste resultaten te komen? Lees dan snel verder, want wij hebben mogelijk een leuke functie voor jou!

De functietitel zegt het al: als coördinator Recruitment heb je voornamelijk een coördinerende rol. In het wervingsproces sta je centraal en ben je een betrokken spelverdeler. Alle betrokken partijen (uitzendbureaus, kandidaten, collega’s uit de operatie) zien jou namelijk als aanspreekpunt. Met onze uitzendpartners werk je samen vanuit partnership. Je stuurt hen op het behalen van performance op het gebied van instroom, uitstroom, ziekteverzuim, kwaliteit medewerkers en verbeterplannen. Je bent scherp op het contact met de verschillende partijen en zorgt dat afspraken worden nagekomen en doelen worden behaald.

Je nieuwe functie zal ontzettend veel variatie kennen! Je taken hebben namelijk betrekking op veel verschillende functies en projecten binnen ons bedrijf. Belangrijk is dat je niet alleen kijk hebt op het binnenhalen van de juiste mensen, maar ook op het behouden van deze toppers. Binnen Cendris ben jij de ‘go-to person’ voor alles wat te maken heeft met recruitment. Je geeft dus gevraagd en ongevraagd advies over werving, functieprofielen, uitstroom, doorlooptijden van vacatures, de arbeidsmarkt en elke andere activiteit die raakvlakken heeft met werving en selectie.

In basis ben je verantwoordelijk voor het (laten) werven van contact center agents en aanverwante functies op onze locatie in Enschede. Ook werf en selecteer je zelf het kantoorpersoneel voor deze locatie. Daarnaast spar je regelmatig met de andere recruitment coördinatoren en de teamleider recruitment om ook brede recruitmentonderwerpen voor de organisatie op te pakken. Je zorgt voor een inzichtelijke, strakke en professionele werving en selectie door alle facetten van het proces te coördineren. Daarnaast stel je verschillende rapportages, verbeterplannen en -acties op, voor bijvoorbeeld doorlooptijden van vacatures, kwaliteit, kwantiteit en behoud van medewerkers en bespreek je deze proactief met zowel je interne opdrachtgever als de werving- en selectiebureaus. Het rapporteren, analyseren van de uitkomsten en het doen van verbetervoorstellen omtrent werving en selectie is een belangrijk onderdeel van de functie.

Wat bieden wij

Uitdagende opdrachtgevers: je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende opdrachtgevers werft. Daartussen zul je veel grote namen en inspirerende merken vinden!

Beloning: inschaling in salarisschaal 7, met een maximale inschaling van €2.620,-. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding.

De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Interesse? voor vragen kun je contact opnemen met Melda Kel, coördinator recruitment, melda.kel@cendris.com. Of via 06-16368557.

Procedure? solliciteren kan t/m zondag 11 augustus 2019. Mail je cv en motivatie naar werkenbij@cendris.com. Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen.

Wat vragen wij

  • Iemand die daadkrachtig is en stressproof. Je durft (soms impopulaire) beslissingen te nemen én te communiceren. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet snel uit het veld slaan, iedere uitdaging zie jij als een kans.
  • Je bent creatief in het oplossen van problemen, zelfs als dat ad hoc moet. Pragmatisch ben je dus ook, want soms is het nodig om snel oplossingen te bieden die zeker gaan slagen;
  • Een interviewer met mensenkennis; je bent een expert op het gebied van werving en selectie en gespreksvoering. De arbeidsmarkt kent voor jou geen geheimen, jij weet altijd de perfecte match te bewerkstelligen. Omdat je de (lokale) arbeidsmarkt kent weet je ook de juiste kanalen aan te boren om je doelstellingen te behalen;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en bent op korte termijn inzetbaar.
  • De werkzaamheden worden uitgevoerd ten behoeve van de locatie Enschede en Amsterdam, wij vragen echter inzet voor alle locaties binnen onze organisatie welke verspreid zijn over het gehele land. Je bent daarom flexibel inzetbaar en vindt het geen probleem om incidenteel op andere locaties werkzaam te zijn.
  • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie of binnen de uitzendbranche. Kennis en ervaring over de lokale arbeidsmarkt vinden we belangrijk;

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

 

Vragen?

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures