Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Otto (parttime)

Leeuwarden
Friesland

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker voor Otto werk je wanneer het jou uitkomt. Parttime of fulltime. Overdag, ’s avonds of op zaterdag. Op ons moderne kantoor of gewoon vanuit huis. Jij bepaalt hoe jouw (bij)baan eruit komt te zien.

Voordat je aan de slag gaat als klantenservice medewerker bij Cendris, start je met een betaalde opleiding. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook leren we je hoe je om moet gaan met boze klanten en welke adviezen je het beste kan geven op het moment dat er iets is misgegaan.

Heb je de inwerktraining succesvol afgerond? Dan ga je zelfstandig aan de slag. Jij staat klanten van Otto via social media te woord. Je beantwoordt hun vragen en zoekt samen naar een passende oplossing. Omdat sommige klanten hun vraag via een openbaar bericht sturen, houd jij het altijd netjes en beschaafd. Het liefst met een vleugje humor erin verwerkt. Zo maak jij de klanten van Otto weer blij. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de oplossingen en gesprekken die je voert. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen.

 

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van € 9,33 per uur. Ben jij jonger dan 22 jaar? Dan gelden de jeugdschalen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019;
 • Na vier maanden salarisverhoging naar € 9,53 per uur;:
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris;
 • Werk wanneer het jou uitkomt: tussen de 20 tot 32 uur per week. Doordeweeks tussen 08:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
 • Opbouw van vakantiegeld, vakantie uren en reiskostenvergoeding;
 • Moderne werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen;
 • Cendris Coins: spaar voor leuke dagjes en avonden uit, cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur.

Wat vragen wij

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
 • In elk geval 20 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • Ervaring met het gebruiken van social media kanalen, zoals Facebook.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent: sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor de mens. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontwikkelen en ontplooien. Met trainingen, coaching en meerdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Want als jij er even niet uitkomt, dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers klaar om jou te helpen.

Jij gaat aan de slag voor een nieuw project binnen Cendris: Otto. Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat bestellingen worden bezorgd.

Is deze baan iets voor jou?
Solliciteer dan direct via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen, neem dan contact op met één van onze collega’s door te mailen naar werkenbij@cendris.com.

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures