Werken bij Cendris
Breda
32 uur per week

Wat ga jij doen

Voor onze locaties in Breda, Den Bosch, Rotterdam, Amersfoort en Eindhoven zoeken wij een ervaren HR adviseur. In deze functie ontzorg en help je iedere medewerker binnen onze organisatie. Van contactspecialist tot manager. Je staat voor hen klaar bij HR gerelateerde vragen, maar voorziet ook in advies en creatieve oplossingen op het gebied van veranderprocessen. Afwisseling vind je genoeg in deze functie, want naast het reguliere advieswerk werk je ook mee aan inspirerende projecten met betrekking tot bijvoorbeeld talent of de employee journey. Daarnaast wordt meedenken erg gewaardeerd, dus maak je je functie voor een groot deel zo leuk als je zelf wil.

Als HR adviseur ben je vakinhoudelijk erg sterk. Hierdoor kun je iedereen goed helpen, waardoor je jezelf snel dé persoon maakt om naartoe te komen met HR gerelateerde vragen of advieswensen. Heb je een keertje niet meteen een antwoord paraat, dan spar je meteen met je collega’s of duik je in de materie om alsnog met een passend antwoord te kunnen komen. Daarnaast kun je goed luisteren en weet je snel tot de daadwerkelijke kern van de vraag of probleemstelling te komen en kun je hier vervolgens ook een passend advies aan hangen.

Je komt in een team met eigenwijze, nieuwsgierige en gedreven HR-professionals die de hele dag bezig zijn om het werkgeluk van alle medewerkers binnen ons bedrijf te vergroten. Iedereen wordt ingezet vanuit haar (ja, het team bestaat momenteel alleen uit dames) eigen talent en haar eigen locatie(s). Je helpt je collega’s door ze te adviseren en te informeren over ons bedrijfsbrede HR beleid, regelingen op het gebied van arbeidsvoorwaarden, sociale voorzieningen en nog heel veel meer.

 

Wat bieden wij

 • Beloning: Mocht jij onze nieuwe collega worden, dan word je ingeschaald in schaal 9 op basis van relevante werkervaring en opleiding. Bij indiensttreding kun je daarbij uitgaan van EUR 2.352,- tot  EUR 3.104,- (obv 40 uur).
 • Flexibiliteit: Wij werken in een dynamische omgeving en dat betekent dat je flexibel moet zijn en snel moet kunnen schakelen. Dit vragen we van jou, maar kun je ook van ons verwachten. Je bent natuurlijk veel aanwezig op de verschillende locaties, maar thuiswerken is bij ons ook mogelijk. Daar heb je een laptop en mobiele telefoon bij nodig; dat regelen we natuurlijk voor je!
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: Cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Je wordt onderdeel van het team en kunt het beste uit jezelf gaan halen!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes. 

Wat vragen wij

 • Ervaring: Wij zoeken een kandidaat met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Luisterend adviseur: Je weet door goed te luisteren en door te vragen precies te achterhalen wat de hulpvraag is en geeft hierop een passend advies. Ook durf je dit ongevraagd, maar op een prettige manier te doen als je hier reden toe ziet.
 • Creatieve mee- of bedenker: Naast het feit dat je veel weet over HR, ben je ook sterk in het meedenken of bedenken van nieuwe processen of strategieën. Je hebt hierbij feeling met waar we als Cendris naartoe willen en kunt dit vertalen in jouw vak.
 • Reisbereidheid: Je wordt verantwoordelijk voor meerdere locatie en hier word je graag gezien. Je vindt het daarom geen probleem om te reizen. Reizen met het OV worden volledig vergoed. Uieraard geldt er ook een reiskostenvergoeding als je met eigen vervoer reist.
 • Interesse? Dan zien we graag je reactie tegemoet via werkenbij@cendris.com. Heb je eerst nog vragen, neem dan even contact op met Yvette Haagmans op nummer 06-30120403.
  Procedure? Solliciteren kan tot 30 juni. Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na de sluitingsdatum van deze vacature hoor je binnen 2 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!

Voor welk bedrijf werk je

Veel bedrijven zeggen een mensenbedrijf te zijn, maar wij maken het ook echt waar. Wij zien je niet als nummer, maar helpen je te ontwikkelen. Hiervoor hebben we onder andere een Academy beschikbaar, waar je zelf cursussen naar keuze kunt volgen, maar spaar je bij ons ook Coins voor leuke extra’s of uitjes en kun je jouw talenten intern inzetten via ons Talentlab. De sfeer is echt heel fijn en samen zorgen wij voor een geweldige service-ervaring in al onze contacten. Als HR adviseur ben jij hier ambassadeur voor!

Vragen?

Sabrina Linders

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures