Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Otto (parttime)

Leeuwarden
Friesland
Klantteams
Een bruto uurloon van €9,44 (jonger dan 21? Dan gelden de jeugdschalen)

Wat ga jij doen

Werken in een callcenter-omgeving zonder commerciële targets. Het bestaat echt. Jouw target bij Cendris is namelijk om klanten van Otto te adviseren en vragen te beantwoorden. Na een telefoongesprek met jou zijn de klanten weer blij! Werk wanneer het jou uitkomt, al vanaf 20 uur per week.

Voordat je aan de slag gaat als callcenter medewerker bij Cendris, start je met een betaalde opleiding. Hier leer je alle ins en outs van de systemen waarmee je gaat werken. Ook leren we je hoe je om moet gaan met boze klanten en welke adviezen je het beste kan geven op het moment dat er iets is misgegaan.

Inwerktraining succesvol afgerond? Dan kan je zelfstandig aan de slag. Jij staat klanten van Otto telefonisch en per mail te woord. Je beantwoordt hun vragen en zoekt samen naar een passende oplossing. Je krijgt de vrijheid om zelf invulling te geven aan de oplossingen en gesprekken die je voert. Kom je er even niet uit? Dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers voor je klaar om jou te helpen.

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van € 9,44 per uur. Ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/minimumloon/bedragen-minimumloon/bedragen-minimumloon-2019;
 • Volledig betaalde inwerktraining via Cendris;
 • Werk wanneer het jou uitkomt: tussen de 20 tot 32 uur per week. Doordeweeks tussen 08:00 en 21:00 uur en zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur;
 • Reiskostenvergoeding, opbouw van vakantiegeld en -uren;
 • Moderne werkomgeving en de mogelijkheid om thuis te werken;
 • Cendris Coins: hiermee spaar je voor leuke dagjes en avonden uit of cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

Uiteraard ben jij klantgericht, sociaal en durf je gevraagd en ongevraagd advies te geven, zodat de klant met een tevreden gevoel de telefoon ophangt. Daarnaast vragen wij:

 • Minimaal mbo-4 werk- en denkniveau;
 • In elk geval 20 uur per week beschikbaar;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
 • In een (telefoon)gesprek weet jij hoofd- en bijzaken goed van elkaar te scheiden;
 • Ervaring met klantcontact is fijn, maar niet verplicht.

Voor welk bedrijf werk je

Werken bij Cendris betekent: sfeer, flexibiliteit, diversiteit en aandacht voor de mens. Iedereen krijgt bij ons de vrijheid en verantwoordelijkheid om zichzelf en hun talent te blijven ontwikkelen en ontplooien. Met trainingen, coaching en meerdere doorgroeimogelijkheden. Je kunt bij Cendris werken voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers en aansprekende merken. Samen zorgen we voor tevreden klanten. Want als jij er even niet uitkomt, dan staan er altijd collega’s, coaches en teammanagers klaar om jou te helpen.

Jij gaat aan de slag voor een nieuw project binnen Cendris: Otto. Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat bestellingen worden bezorgd.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures