Werken bij Cendris

Floormanager Amersfoort (parttime)

Amersfoort
Noord-Holland
Forecast, planning & traffic

Wat ga jij doen

Als floormanager ben jij de schakel tussen de belvloer en de afdeling traffic. Jij bent de go-to-guy (of woman) als het gaat om op- of afschalen (op dag basis). Je zorgt ervoor dat roosters worden nagekomen en dat contactspecialisten doen wat ze horen te doen. Je weet als geen ander dat dit niet altijd het geval zal zijn en daarom kun jij hier creatief mee omgaan. Je bent als floormanager het aanspreekpunt op de vloer. Collega’s weten je te vinden als ze ziek zijn, problemen hebben of onverwacht niet kunnen komen werken. Omdat jij goed kunt vooruit kijken weet jij precies wat de impact is van minder contactspecialisten in de lijn. Hierdoor weet jij als geen ander wat je moet doen om dit zo veel mogelijk te beperken.

Je bent continu aan het analyseren of alles loopt zoals het hoort te lopen en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is. Je bent altijd aan het observeren en tackelen om uiteindelijk het beste resultaten te behalen.

Als Floormanager Amsterdam/Amersfoort zul jij op beide locaties werkzaam zijn.

 

Wat bieden wij

 • Beloning: de functie van Floormanager is ingeschaald in schaal 5 en is tussen de €10,18 en €13,43 bruto per uur. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast een mooie persoonlijke groei.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je hebt affiniteit met cijfers en je vindt het leuk om zaken goed in de gaten te houden.;
 • Je legt snel en makkelijk verbanden en kan goed vooruit kijken;
 • Creativiteit zit in je bloed. Jij weet als geen ander contactspecialisten te motiveren en kunt op een originele manier elk probleem omzeilen;
 • Je weet onderscheid te maken tussen hoofd- en bijzaken en weet goed oorzaken en gevolgen in te schatten;
 • Interesse?  Solliciteren kan tot en met 01-07-2019

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Het floormanager team is enorm groeiende omdat Cendris ook groeiende is. Meer medewerkers betekent automatisch ook dat er meer aansturing nodig is. Samen met je collega’s pak je dit. Geen dag is hetzelfde. Het ene moment voer je je floormanager taken uit op de afdeling van PostNL en het andere moment bijvoorbeeld bij Eneco.

 

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures