Werken bij Cendris

Teammanager Hema

Amsterdam
Noord-Holland
Vast
40 uur per week

Wat ga jij doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een aantal kerntaken: zo geef je, samen met je collega teammanager, leiding aan een team van ongeveer 70 contactspecialisten. Daarnaast houd je je bezig met bijvoorbeeld het rendement van jouw project en de opdrachtgevertevredenheid. Maar dat is niet alles. Je stuurt namelijk ook je medewerkers op KPI’s als AHT en KTV en je probeert ziekteverzuim en verloop zo laag mogelijk te houden. Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om cijfers, maar vooral ook om je mensen. Je begeleidt hen en zorgt voor ontwikkeling van je medewerkers en het team. Zo zorg jij er voor dat je team happy is, goed presteert en jij daardoor je eigen KPI’s ook behaalt!

Je kent dus de ins en outs van je project en je kunt medewerkers motiveren het beste uit zichzelf te halen. Of het nu gaat om inbound klantcontact of webcare, Nederlands of anderstalig (Frans, Duits en Spaans)… Jij weet precies hoe je je team naar een hoger niveau kunt tillen. Over de financiële performance maken ze jou ook niets meer wijs. Je bent een kei in cijfertjes en weet wat er voor nodig is om het maximale rendement van het project te behalen en te behouden. Vanuit je overstijgende en signalerende rol weet je knelpunten te vertalen naar concrete verbeterplannen en zoek je actief de samenwerking met collega’s en leidinggevende.  

Jouw kwaliteit om medewerkers te motiveren in combinatie met je financiële inzicht weet je perfect in te zetten om een uitzonderlijke kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast zet je de klant centraal en ligt jouw focus op service excellence. Zo streef je samen met je team en collega’s naar een optimale klantbeleving.

 

Wat bieden wij

 • Uitdagende opdrachtgevers: wij werken voor verschillende grote merken en ook jij komt dus te werken voor een grote en inspirerende opdrachtgever!  
 • Beloning: inschaling in salarisschaal 9, met een maximale inschaling van €3100,-. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding. 
 • Inspirerende werkomgeving: werken op een van onze locaties in Nederland met elk een uniek karakter, betekent werken in een moderne open omgeving met een flinke dosis gezelligheid! 
 • Jij bent uit-munt-end!: Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!
 • Intresse? Reageer uiterlijk 22 augustus door je cv en motivatiebrief te mailen naar werkenbij@cendris.com

Wat vragen wij

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven en van het reilen en zeilen binnen een (facilitair) contactcenter. Je bezit het talent om collega’s op inspirerende wijze te ontwikkelen. Je ziet snel oorzaken en onderlinge verbanden en uit een grote hoeveelheid cijfers haal jij snel de kern. Voor het omgaan en aanleren van (interne) management informatiesystemen draai jij je hand niet om (o.a. intranet, Synergy, Qlikview).

Daarnaast zijn de volgende competenties van belang:

 • Verbinden: je staat dichtbij collega’s, klanten en partners. Je verdiept je in mensen, stimuleert netwerken, samenwerken en diversiteit.
 • Ondernemen: je denkt vanuit zowel de interne als de externe klant en realiseert klanttevredenheid, nieuwe business en bent innovatief met aandacht voor kosten.
 • Realiseren: je stuurt op resultaat door tijdig beslissingen te nemen en zorgt er voor dat de beslissing wordt uitgevoerd.
  Vertrouwen: je komt afspraken na en onderneemt actie als je een afspraak niet na kan komen om de nadelige gevolgen voor anderen weg te nemen. Je stelt eigen keuzes ter discussie en geeft en vraagt om ideeën en feedback.
 • Oplossen: je verbetert door expertise en analyse te vertalen in oplossingen en realiseert veranderingen door anderen te enthousiasmeren en mee te nemen.

Voor welk bedrijf werk je

Veel bedrijven zeggen een mensenbedrijf te zijn, maar wij maken het ook echt waar. Wij zien je niet als nummer, maar helpen je te ontwikkelen. Hiervoor hebben we onder andere een Academy beschikbaar, waar je zelf cursussen naar keuze kunt volgen, maar spaar je bij ons ook Coins voor leuke extra’s of uitjes en kun je jouw talenten intern inzetten via ons Talentlab. De sfeer is echt heel fijn en samen zorgen wij voor een geweldige service-ervaring in al onze contacten.

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures