Werken bij Cendris
Landelijk
ICT
Vast

Wat ga jij doen

De RPA developer weet wat de impact van het digitaliseren en robotiseren van klantenprocessen is. Artificial intelligence en Machine learning zijn woorden waar deze ontwikkelaar ’s ochtends mee wakker wordt. Niet niks! Bij Cendris zoeken we deze RPA developer.

Jij ontwikkelt applicaties en digitaliseert je klantcontactprocessen voor de klanten en medewerkers van Cendris. In multidisciplinaire agile scrumteams ontwikkel je virtual assistants, chatbots en voicebots. Je robotiseert processen bijvoorbeeld met Robot Process Automation (RPA) tools. Je overlegt met product owners, contentspecialisten en UX designers over de mogelijkheden en onmogelijkheden van de beoogde automatisering. Je denkt actief mee en kruipt in de huid van de klant of medewerker die straks met jouw app aan de slag gaat! Je zult je voortdurend blijven verdiepen in de steeds weer nieuwe technologische mogelijkheden van Artificial Intelligence en Machine Learning. De toepassingen die jij bouwt zullen vaak data gebruiken uit klant specifieke databronnen.

Jij weet de verschillende applicaties met elkaar “te laten praten” bijvoorbeeld met API’s en/of ESB tooling. Voordat de ontwikkelde toepassingen “live” gaan, ben jij nadrukkelijk betrokken bij het testen en eventuele rework. Naast het werken aan nieuwe toepassingen komen er vragen uit de organisatie om bestaande toepassingen aan te passen of “bugs” te fixen. Ook dit pak jij op.

Met jouw kennis en expertise help jij Cendris het tijdperk van robotisering en Artificial Intelligence in. Je kunt bij ons op één van de vestigingen werken én je kunt werken vanuit huis. In het Robotics team werk je samen met ongeveer 10 collega’s

Wat bieden wij

 • Beloning: we bieden je een salaris passend bij jouw werkervaring en opleiding. Afhankelijk van je werkervaring kan dit tussen de 3003,- en de 4150,- bruto per maand zijn, o.b.v. fulltime. Je krijgt uiteraard ook een smartphone en laptop.
 • Thuiswerken; Je hebt de mogelijkheid om (gedeeltelijk) thuis te werken en een Cendris werklocatie te kiezen die het dichtst bij jou in de buurt ligt.
 • Werkuren: die in overleg met jou worden afgestemd. Het is een fulltime baan maar werk je liever 36 uur? Dan is dit ook mogelijk!
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen. Onze mensen zijn betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn we niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen. Je bent breed verantwoordelijk, hebt veel vrijheid in de functie en je komt met alle aspecten van het vakgebied in aanraking.
 • Jij bent uit-munt-end!: Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Je beheerst en spreekt de Nederlandse taal.
 • Jij bent een ontwikkelaar in hart en nieren! Je analyseert, je kunt combinerend denken, snel verbanden leggen en hebt voortschrijdend inzicht. En je weet precies wanneer je die eigenschapen moet inzetten, wat jou een echte RPA developer maakt;
 • Je hebt een groot inlevingsvermogen. Je kunt je uitstekend verplaatsen in de gebruikers van jouw toepassingen. Je houdt rekening met het feit dat zij geen verstand hebben van artificial intelligence. Je bouwt applicaties waarvoor geen handleiding nodig is. Het gebruik leidt zich als ware vanzelf.
 • Pragmatisch ben je ook, want soms is het nodig om snel oplossingen te bieden waar men zelf in eerste instantie niet aan denkt. Je weet precies wat er nodig is om het doel van de opdrachtgever of Cendris te behalen waarbij je rekening houdt met belangen van alle betrokkenen;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met programmeren. Dit zou één van de volgende talen kunnen zijn: HTML, CSS, JAVA, PHP, Javascript of andere ontwikkeltalen
 • Je hebt gewerkt met RPA tooling.
 • Je hebt ervaring met MS SQL Server en het bouwen van SQL query’s
 • Ben je ook bekend met (Chat-) Bot technologie zoals bijvoorbeeld Google Dialogue, flow, Watson of anders? Dat is een mooie extra! Heb je dit nog niet maar wel de interesse hiervoor? Ook dan horen we graag je motivatie.
 • Inhoudelijk Vragen? Heb je inhoudelijke vragen over de functie? Dan kun je mailen met freek.weijtens@cendris.com
 • Solliciteren kan t/m 30 april. Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Na jouw sollicitatie hoor je binnen 3 werkdagen of je door deze selectie heen bent en dus op eerste gesprek mag komen. Als dit positief verloopt mag je een Talenten en Motivatieanalyse maken, welke de leidraad zal zijn voor het tweede en laatste gesprek. Hierna krijg je te horen of jij onze nieuwe collega wordt!
 • Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Stuur dan een mail naar mij, ik ben Wiepie van der Veen en coördinator recruitment: wiepie.van.der.veen@cendris.com

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Ondernemerschap, aandragen van nieuwe ideeën en open staan voor veranderingen zijn voor Cendris een way of working. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om jezelf te ontwikkelen en bij te dragen aan ons succes. Want samen zorgen we voor tevreden klanten

 

Vragen?

Wiepie van der Veen

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures