Werken bij Cendris

Teammanager T-Mobile Thuis

Eindhoven
40 uur per week

Wat ga jij doen

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een aantal kerntaken: zo geef je leiding aan een groep van momenteel ongeveer 25 medewerkers. Daarnaast houd je je bezig met bijvoorbeeld het rendement van jouw project en de opdrachtgevertevredenheid. Maar dat is niet alles. Je stuurt namelijk ook je medewerkers op KPI’s als AHT en KTV en je probeert ziekteverzuim en verloop zo laag mogelijk te houden. Uiteraard gaat het hierbij niet alleen om cijfers, maar vooral ook om je mensen. Je begeleidt hen en zorgt voor ontwikkeling van je medewerkers en het team. Zo zorg jij er voor dat je team happy is, goed presteert en jij daardoor je eigen KPI’s ook behaalt!

Je kent dus de ins en outs van je project en je kunt medewerkers motiveren het beste uit zichzelf te halen. Ook op afstand, want veel van onze medewerkers werken op regelmatige basis vanuit huis. Over de financiële performance maken ze jou ook niets meer wijs. Je bent een kei in cijfertjes en weet wat er voor nodig is om het maximale rendement van het project te behalen en te behouden. Vanuit je overstijgende en signalerende rol weet je knelpunten te vertalen naar concrete verbeterplannen en zoek je actief de samenwerking met collega’s. Je directe collega’s zitten in Enschede, want daar zitten de meeste medewerkers voor T-Mobile. Je zult dus af en toe naar hen afreizen om met elkaar te sparren over het project en de ontwikkelingen.

Jouw kwaliteit om medewerkers te motiveren in combinatie met je financiële inzicht weet je perfect in te zetten om een uitzonderlijke kwaliteit te kunnen leveren. Daarnaast zet je de klant centraal en ligt jouw focus op service excellence. Zo streef je samen met je team en collega’s naar een optimale klantbeleving.

Kortom:

 • Leiding geven: je ontwikkelt op inspirerende wijze je medewerkers, met als doel om een effectief en creatief team te bouwen. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor HR gerelateerde zaken;
 • Uitvoering operatie: je weet met enthousiasme het team aan te sturen en te organiseren, zonder klantbelang en beheersing van de kosten uit het oog te verliezen. Dit met als resultaat het behalen van gestelde KPI’s. Ook kijk je kritisch naar processen en voer je hierop aanpassingen uit. Je analyseert data en draagt vanuit je analyse oplossingen aan. Uiteraard ben je ook medeverantwoordelijk voor de financiële performance van het project en probeer je altijd maximaal rendement op het project te halen;
 • Relatiebeheer: je bent het operationele aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Je levert een bijdrage aan het opbouwen van partnership met de opdrachtgever. Je signaleert commerciële kansen en bespreekt deze met je direct leidinggevende;
 • Kwaliteit: je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de klantcontacten van de contactcenteragents. Om de kwaliteit te verbeteren zet je coaches in en motiveer je ze om geweldige resultaten neer te zetten op het gebied van klanttevredenheid en kwaliteit. Jij bent eindverantwoordelijk voor de ontwikkelplannen van je medewerkers;
 • Samenwerken: je neemt het initiatief in het samenwerken met andere teammanagers en afdelingen, om zo maximaal resultaat te behalen. Je staat open voor hulp en je vraagt ook zelf om hulp. Je probeert altijd eventuele verschillen te overbruggen en tot een gezamenlijke oplossing te komen. Voor nieuwe instroom werk je nauw samen met trainers en recruitment.

Wat bieden wij

Uitdagende opdrachtgevers: wij werken voor verschillende grote merken en ook jij komt dus te werken voor een grote en inspirerende opdrachtgever!

Beloning: inschaling in salarisschaal 9, met een maximale inschaling van €3100,-. Inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding.

Inspirerende werkomgeving: werken op een van onze locaties in Nederland met elk een uniek karakter, betekent werken in een moderne open omgeving met een flinke dosis gezelligheid!

De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Interesse? Reageer uiterlijk 30 augustus en wie weet ben jij onze nieuwe collega!

Procedure? Afhankelijk van het aantal reacties, zal er een voorselectie worden gemaakt. Het maken van een assessment zal onderdeel zijn van de procedure.

Wat vragen wij

Je hebt een HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar ervaring op het gebied van leidinggeven en van het reilen en zeilen binnen een (facilitair) contactcenter. Je bezit het talent om collega’s op inspirerende wijze te ontwikkelen. Je ziet snel oorzaken en onderlinge verbanden en uit een grote hoeveelheid cijfers haal jij snel de kern. Voor het omgaan en aanleren van (interne) management informatiesystemen draai jij je hand niet om (o.a. intranet, Synergy, Qlikview).

Daarnaast zijn de volgende competenties van belang:

 • Verbinden: je staat dichtbij collega’s, klanten en partners. Je verdiept je in mensen, stimuleert netwerken, samenwerken en diversiteit.
 • Ondernemen: je denkt vanuit zowel de interne als de externe klant en realiseert klanttevredenheid, nieuwe business en bent innovatief met aandacht voor kosten.
 • Realiseren: je stuurt op resultaat door tijdig beslissingen te nemen en zorgt er voor dat de beslissing wordt uitgevoerd.
 • Vertrouwen: je komt afspraken na en onderneemt actie als je een afspraak niet na kan komen om de nadelige gevolgen voor anderen weg te nemen. Je stelt eigen keuzes ter discussie en geeft en vraagt om ideeën en feedback.
 • Oplossen: Je verbetert door expertise en analyse te vertalen in oplossingen en realiseert veranderingen door anderen te enthousiasmeren en mee te nemen.

Voor welk bedrijf werk je

Veel bedrijven zeggen een mensenbedrijf te zijn, maar wij maken het ook echt waar. Wij zien je niet als nummer, maar helpen je te ontwikkelen. Hiervoor hebben we onder andere een Academy beschikbaar, waar je zelf cursussen naar keuze kunt volgen, maar spaar je bij ons ook Coins voor leuke extra’s of uitjes en kun je jouw talenten intern inzetten via ons Talentlab. De sfeer is echt heel fijn en samen zorgen wij voor een geweldige service-ervaring in al onze contacten.

Vragen?

Sabrina Linders

Vragen?

Sabrina Linders

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures