Werken bij Cendris

Teammanager T-Mobile Care (fulltime)

Enschede
Overijssel
Klantteams

Wat ga jij doen

Voor de afdeling T-Mobile Care bij Cendris in Enschede zoeken wij een teammanager. Iemand met ervaring, zowel ervaring in de callcenterbranche als ervaring in een leidinggevende functie.

Als teammanager stuur je een team aan en breng jij samen met je collega’s het team naar een hoger niveau. Tevreden medewerkers, klanten en opdrachtgever, dáár ben je dagelijks druk mee. Daarnaast krijg jij een kick van het behalen van de targets.

De afdeling T-Mobile Care is een enerverende afdeling binnen Cendris. Geen dag is hetzelfde en er valt genoeg te verbeteren. Daarom ben je continu in beweging en kun je snel schakelen. Jij bent niet snel onder de indruk van de hectiek in callcenter land. Je hebt daarnaast veelvuldig contact met de klant

T-Mobile, onze uitzendpartners en de interne organisatie. Zo overleg je regelmatig met de uitzendpartners over potentiele nieuwe collega’s, houd je de klant op de hoogte van de resultaten en ontwikkelingen en schakel je veel met je collega teammanagers op de vloer en met jouw leidinggevende, de customer operations manager.

Je bent alle dagen bezig met de ontwikkeling van jouw medewerkers en je team. Je zorgt voor een prettige omgeving waarin iedereen zich gehoord voelt en waar jouw teamleden in de lead zijn als het gaat om hun eigen Ontwikkeling . Ook stimuleer je de teamspirit door leuke dingen te ondernemen met je team. Je weet precies hoe jij je team tot geweldige prestaties weet te leiden, doordat je altijd op de hoogte bent van de resultaten in je team en waarom het resultaat is zoals het is. Ook houd je er van om in de cijfers te duiken en analyseer je makkelijk waar verbetering nodig is om aan de afspraken met de klant te kunnen voldoen. Je zorgt dus dat je  continu weet wat er speelt en kunt daardoor tijdig signaleren en tot actie overgaan. Ook zorg je dat je jouw leidinggevende voorziet van de resultaten en eventuele acties om tot een beter resultaat te komen.

Wat bieden wij

 • Beloning: inschaling vindt plaats op basis van werkervaring en opleiding binnen schaal 9. Dit betekent voor indiensttreding een salaris tussen de €2350 en de €3100,-.
 • Inspirerende werkomgeving: je komt te werken op de vestiging in Enschede, waar je terecht komt in een moderne en open omgeving.
 • De leukste collega’s: bij Cendris en T-Mobile draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast.
 • Flexibiliteit: het belangrijkste zijn de mensen in jouw team! Samen met hen ga jij voor het beste resultaat!
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt werkervaring in een soortgelijke functie binnen de contactcenterbranche.
 • Je bent iemand die stevig in zijn/haar schoenen staat.
 • Een motivator en inspirator; je weet je team te motiveren om gestelde doelen te behalen en doet dit op een inspirerende wijze.
 • Een creatief brein, zowel in het bedenken van oplossingen en nieuwe werkwijzen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij denkt graag out of the box.
 • Een onderzoeksmentaliteit, je weet van tevoren hoe de cijfers er voor die week uit gaan zien en hebt tegelijkertijd nagedacht over hoe je daar op gaat sturen en wat je daar voor nodig hebt.
 • Interesse? Solliciteren kan tot en met 3 juni 2019.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Met 3,967 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Vragen?

Dilara Bilgin

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures