Werken bij Cendris

Nachttoppers gezocht voor PostNL Webcare (parttime en fulltime)

Leeuwarden
Friesland
Kwaliteit & klanttevredenheid
Uitzendwerk
€9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen) met toeslagen in de nachten.

Wat ga jij doen

Ben jij goed met taal, wil je gemakkelijk veel geld verdienen en ben jij een echt nachtmens – dan zoeken we jou! Solliciteer vandaag nog naar de functie van webcare medewerker voor PostNL Consumenten en los alle problemen op voor de klant via social media! Lees snel verder om meer te weten over deze uitdagende functie.

Jij reageert proactief op diverse social media-kanalen. Als webcare medewerker ben jij een echte multitasker. Jij houdt alle social media-kanalen in de gaten en je reageert op berichten en posts die binnenkomen. Omdat je op een eigen manier invulling mag geven aan deze berichten op bijvoorbeeld Facebook en Twitter, kun jij je creativiteit hier helemaal in kwijt!

Daarnaast probeer je natuurlijk om van de klanten ambassadeurs te maken. Aan jou de taak om van alledaagse berichten iets bijzonders of opvallends te maken. Jij bent de oren en ogen van het bedrijf en wanneer je signalen opvangt, deel je dit met het management. Je werkt op een 24/7-afdeling waar een leuke informele sfeer hangt en iedereen het heerlijk vindt dat hij of zij zelf invulling mag geven aan hoe ze reageren op klachten en vragen.

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van €9,44, na vier maanden wordt het loon automatisch verhoogd naar €9,53. (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan gelden de jeugdschalen) met in de nachten toeslagen tot 75%;
 • Volledig betaalde training in de avonduren;
 • Je mag je creativiteit gebruiken en je eigen invulling geven aan de berichten;
 • Doorgroeimogelijkheden binnen Cendris;
 • Je werkt thuis en hebt één keer in de twee-drie weken een kantoordag (bijvoorbeeld voor een gesprek met je manager of ondersteuning), tijdens je werk zijn er altijd telefonische ondersteuning en andere collega’s aanwezig;
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Je kunt zelf je beschikbaarheid en daarmee je rooster bepalen;
 • ICT-faciliteiten vanuit de organisatie zijn mogelijk – je kunt bijvoorbeeld je eigen PC meekrijgen;
 • Een plek binnen het leukste Webcare-team van Leeuwarden, winnaar van de award ‘Beste Webcare van Nederland’ in de categorie Bezorgbedrijven.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.)
 • Tent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift Beheers je de Franse taal ook? Dat is mooi meegenomen, vernoem dit dan zeker in je sollicitatie;
 • Een creatieve duizendpoot met een vleugje humor;
 • Een klantgerichte en flexibele instelling;
 • Skills die aansluiten bij het functieprofiel, zoals:
 • Ondernemen: jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht jij iets niet begrijpen schroom jij niet om een coach of collega te vragen om advies.  
 • Analytisch: jij bent iemand die de kern van een verhaal begrijpt. Mocht dit niet duidelijk zijn luister jij goed naar de klant! Je weet de juiste vragen te stellen om hoe dan ook tot de kern van een probleem te komen.
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Oplossingsgericht: jij bent iemand die graag spart met collega’s en met ze samenwerkt. Je bent niet bang om knopen door te hakken en op tijd beslissingen te nemen. Je hebt veel verschillende ideeën om de klanten zo goed mogelijk te helpen!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

PostNL, je kent het wel. Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat pakketten en brieven op tijd bezorgt worden. Voor zowel zakelijke klanten als voor de consument (jij en ik). De webcare-afdeling van PostNL bij Cendris is een informele en gezellige afdeling. Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen.


 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures