Werken bij Cendris

Coach T-Mobile Thuis (32 uur)

Eindhoven
Noord-Brabant
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Uitzendwerk
jonger dan 22 jaar? Dan gelden jeugdschalen.

Wat ga jij doen

Als Coach heb je een afwisselende functie, waarbij je zowel zelf belt als je collega’s coacht en begeleidt. Je start de dag met de opstart van je computer, waarop je de analyse van de cijfers van gisteren gaat maken. Aan de hand hiervan kun jij acties ondernemen om de kwaliteit te waarborgen en te verbeteren. Je zit in een relatief nieuw team, welke nu vooral door de teammanager is gecoacht. Dit ga jij overnemen, waardoor je gesprekken gaat meeluisteren, monitort en de medewerkers coacht. Je maakt SMART afspraken ten behoeve van de ontwikkeling van je medewerkers en geeft opbouwende feedback .Daarnaast heb je een belangrijke rol in de training van nieuwe medewerkers. Zij stromen 1 op 1 in en trainen met losse modules. Jij zorgt er, samen met de teammanager, voor dat ze goed begeleid worden en fungeert daarnaast als aanspreekpunt.

Je blijft in deze functie 30% van de tijd zelf mee bellen om feeling te houden met de werkzaamheden en het soort gesprekken. Zo blijf je helemaal up to date en kun je de medewerkers naar nog betere prestaties lijden.

Wat bieden wij

 • Beloning: de functie van coach is ingeschaald in schaal 5. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast een mooie persoonlijke groei.
 • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.
 • Interesse? Reageren kan tot en met 1 augustus. Na sluitingsdatum nemen wij uiterlijk binnen 2 werkdagen contact met je op.

Wat vragen wij

 • Je hebt een MBO+ werk- en denkniveau;
 • Je bezit het talent om collega’s op inspirerende wijze te coachen;
 • Je beheersing van de Nederlandse taal is goed zowel mondeling als schriftelijk;

 Ook herken je jezelf in onderstaande:

 • Creatief brein: je komt met oorspronkelijke oplossingen voor problemen die met de functie verband houden. Je associeert gemakkelijk en legt snel verbanden tussen gegevens. Je staat open voor andere benaderingswijzen en weet altijd meerdere manieren om iets te doen.
 • Oor voor de klant: je verwelkomt elke klant telefonisch met een glimlach en verrast elke klant met uitstekende service.
 • De beste worden doe je niet alleen: je respecteert ervaringen en bijdragen uit andere (vak-)gebieden, je toont interesse voor andere meningen dan de eigen en zoekt actief de samenwerking op en bevordert de teamgeest.
 • Doen wat je zegt en zeg wat je doet: je komt afspraken na en onderneemt actie als je een afspraak niet na kan komen om de nadelige gevolgen voor anderen weg te nemen en komt zelf met een voorstel. Je geeft informatie altijd op de afgesproken wijze door.
 • Je gaat niet voor minder: je stelt hoge eisen aan eigen en andermans werk en levert verzorgd werk af.
 • Koers niet uit het oog verliezen: je handelingen en besluiten richten zich op het daadwerkelijk realiseren van beoogde resultaten. Je maakt efficiënt gebruik van de beschikbare tijd en zoekt effectieve oplossingen als het resultaat in gevaar komt.
 • Inspirator en motivator: anderen helpen hun ontwikkelingsmogelijkheden te zien en te specificeren. Hen helpen bij het optimaal benutten en versterken van hun competenties in de functie en in de loopbaan.
 • Veel lol maken!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Met 3,967 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

Vragen?

Sabrina Linders

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures