Werken bij Cendris

Coach T-Mobile Thuis (parttime)

Enschede
Overijssel
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Uitzendwerk

Wat ga jij doen

Als coach bij T-Mobile Thuis ga je de nieuwe medewerkers helpen en ondersteunen in hun ontwikkeling. Daarom is het belangrijk dat je de inhoudelijke kennis van het project T-Mobile Thuis goed beheerst (hier helpen we je uiteraard graag mee middels trainingen).Daarnaast word je enthousiast van het coachen van contactspecialisten en deins je niet terug voor het geven én ontvangen van feedback.

Als coach help je graag je nieuwe collega’s om ze zo snel mogelijk op niveau te krijgen, zodat zij de klanten van T-Mobile Thuis zo goed mogelijk kunnen helpen. Je hebt geduld en weet hoe je bepaalde zaken op verschillende manieren kan uitleggen. Je bent zelf enthousiast over het project, zodat je je collega’s goed kan motiveren. Je gaat bezig met verschillende taakgebieden, zoals: coaching, kwaliteitsverbetering en waarborging, advies, borgen van inhoudelijke kennis en contentbeheer.

Om zelf ook voldoende feeling te houden met de werkzaamheden, zal je 30% van de tijd ingeroosterd worden in de lijn, waarbij je dus actief mee belt op de vloer. De overige 70% van de tijd zal je je echt bezig houden met de coaching van medewerkers.

Wat bieden wij

  • Beloning: de functie van coach is ingeschaald in schaal 5. Met de kennis en ervaring die je in deze functie opdoet en de trainingen die je hier intern voor kan volgen bieden we je daarnaast een mooie persoonlijke groei.
  • De leukste collega’s: bij Cendris draait het om mensen en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten! Dat geldt dus ook voor de directieleden, want voor hiërarchie zijn wij niet zo gevoelig.
  • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerd zelfstandige functie waar je veel voldoening uit kunt halen.

 

Reageren kan tot en met vrijdag 22 maart 2019. Wij proberen contact twee dagen na sluitingsdatum contact met je op te nemen.

 

Wat vragen wij

Als coach op het project T-Mobile Thuis bij Cendris zijn wij op zoek naar het volgende:

  • Je hebt ervaring in de callcenterbranche.
  • Je behaalt alle targets.
  • Jouw projectkennis is op orde én je weet dit over te dragen naar anderen (hier helpen we je mee mocht je nog niet bij ons werkzaam bent).
  • Je bent behulpzaam, creatief, betrouwbaar en een goede samenwerker.
  • Je kent de basis van coachen en je hebt hiervoor aanleg.
  • Je bent minimaal 24 uur beschikbaar per week.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Met 3,967 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet. T-Mobile Nederland voert de merken T-Mobile en Ben. Hiermee bieden we mobiel internet, zakelijke oplossingen en vaste telefonie, televisie en breedband internet.

 

Vragen?

Dilara Bilgin

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures