Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Hema Multilingual (parttime)

Amsterdam
Noord-Holland
Klantteams
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van €9,61 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden jeugdschalen).

Wat ga jij doen

Als klantenservicemedewerker Multilingual sta jij de klanten van de Hema op een vriendelijk, betrokken manier te woord. Jjj kunt dit in het Nederlands maar ook in het Frans, Duits of Spaans! Je spreek de klanten per telefoon of per e-mail.

Het is belangrijk dat jij als klantexpert goed weet wat de precieze vraag is van de boze, teleurgesteld, blije of onverstaanbare persoon aan de andere kant van de lijn. Dit zodat jij de vraag of het probleem zo snel en makkelijk mogelijk kunt oplossen! Bij de Hema staat klanttevredenheid op nummer 1. Jij als nummer 1 klantenservicemedewerker weet dit natuurlijk als geen ander. Daarom zet jij alles op alles om klanten zo goed mogelijk te helpen.

De telefoontjes die jij binnenkrijgt kunnen bestaan uit vragen, over producten, klachten en claims van filialen over producten en diensten van de Hema.  Hierbij is het belangrijk dat jij als goed kunt levelen met de klanten en empathie kunt tonen. Een flinke dosis voor humor en energie maken de gesprekken altijd leuker! Weet jij dit als geen ander? Solliciteer dan snel.

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker Hema bieden wij jou het volgende:

 • Flexibele openingstijden: Maandag tot en met vrijdag 8:30 - 21:00 uur en zaterdag 10:00 - 18:00 uur.
 • Bruto uurloon van €9,61 (jonger dan 21 jaar? Dan gelden jeugdschalen).
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding.
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 20 en 40 uur).
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden (coach, trainer, floormanager, teammanager).
 • Cendris Coins: hiermee spaar je voor leuke dagjes en avonden uit of cadeaukaarten, elektronica en huishoudapparatuur;
 • Schrijf je in voor eenmalige of tijdelijke klussen op Talent Lab en laat jouw talent stralen. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers voor projectgroepen.

Wat vragen wij

 • Je bent communicatief vaardig en service/ klantgericht.
 • Je werkt graag in een informele omgeving.
 • Je bent minimaal 20-28 uur beschikbaar.
 • Meer uren is altijd mogelijk, zelfs tot aan fulltime.
 • Je bent grammaticaal sterk en kunt foutloze e-mails typen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Hema is een bedrijf dat staat voor nuchterheid met een glimlach: wees gewoon jezelf, maar doe vooral hetgeen waar je uitzonderlijk goed in bent. De kracht van HEMA ligt in de liefde voor het kleinste detail, en daarom is iedereen in onze organisatie zo belangrijk. Ze zetten altijd de belangen en het plezier van onze klanten op de eerste plaats en willen het gewone elke dag buitengewoon maken.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures