Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker Eneco (parttime)

Leeuwarden
Friesland
Facilitair Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
€9,54 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64)

Wat ga jij doen

Ben jij het luisterende oor voor klanten? Denk jij hen als geen ander te kunnen helpen? Ga de uitdaging dan aan en kom werken bij de klantenservice van Eneco.

Bij Eneco staat de klant centraal. Binnen de afdeling customer care gaat het maar om één ding; tevreden klanten. Jij als contactspecialist bent DE HELD die elke prangende vraag aankan! Je vliegt elk probleem aan als een echte superman / -vrouw en weet middels het tonen van empathie van negatieve gevoelens positieve gevoelens te maken! Naast geweldige communicatieve vaardigheden ben jij ook goed in schrijven, want wij helpen niet alleen klanten per telefoon bij Eneco, maar ook per mail en chat! Naast dat je de klanten als een held helpt ben jij ook erg goed in het oppikken van behoeftes van de klanten. Hierdoor kun jij als geen ander service gericht verkopen. Klinkt misschien spannend, maar jij kan dit! Natuurlijk helpen wij je hier mee, je wordt begeleid door coaches en opgeleid door ervaren trainers.

En als kers op de taart kun je bij ons gewoon aan de slag vanuit huis. Heerlijk in je chill outfit! Uiteraard niet vanaf het begin, want je moet eerst alles onder de knie krijgen. Maar bij goede prestaties, na ongeveer 3 á 4 maanden, kun je in overleg met je teammanager thuiswerken!

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker Eneco kun je alle kanten op!

 • We hebben flexibele openingstijden: ma t/m vrij 08.00 uur - 18.00 uur;
 • Bruto uurloon van €9,54 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,64);
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren en een reiskostenvergoeding;
 • Je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken Dit kan variëren tussen 16 en 36 uur;
 • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Doorgroeimogelijkheden. Denk jij na een tijdje meer te kunnen dan kun je gewoon solliciteren als coach, trainer, floormanager of zelfs teammanager.

Wat vragen wij

 • Je bent minimaal 16-24 uur beschikbaar;
 • Meer uren is natuurlijk mogelijk, zelfs tot aan fulltime;
 • Flexibiliteit. Wanneer je thuis wilt werken kan dat bij goede prestaties na ongeveer 3 á 4 maanden, soms willen we je graag ondersteunen in je gesprekken en willen we graag je gezicht nog even zien. We coachen je op locatie. Dit geldt ook tijdens sommige trainingsdagen, we zien je dan ook graag in Leeuwarden;
 • Je bent communicatief vaardig en kan oplossingsgericht denken;
 • Je werkt graag in een informele omgeving.

Voor welk bedrijf werk je

Bij Cendris werken mensen die van aanpakken houden, een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben en open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Eneco is een duurzame energieleverancier. Ze willen energie ook in de toekomst voor iedereen betrouwbaar, betaalbaar en schoon houden. Alle Eneco klanten krijgen daarom 100% groene stroom, tegen dezelfde prijs als gewone stroom. Ze willen zo samen met jou inzetten op verduurzaming. Doe jij mee?

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures