Werken bij Cendris

Floormanager Amsterdam (parttime)

Amsterdam
Noord-Holland
Forecast, planning & traffic

Wat ga jij doen

Wij zoeken een floormanager! Iemand die het geweldig vindt om met mensen bezig te zijn en graag verantwoordelijk is voor het behalen van gestelde doelen. Als Floormanager ben jij de schakel tussen de belvloer en de afdeling traffic. Jij bent de go-to-guy (of woman) als het gaat om op- of afschalen (op dag basis).  Je zorgt ervoor dat roosters worden nagekomen en dat contactspecialisten doen wat ze horen te doen.  Je weet als geen ander dat dit niet altijd het geval zal zijn en daarom kun jij hier creatief mee omgaan. Je bent als floormanager het aanspreekpunt op de vloer. Collega’s weten je te vinden als ze ziek zijn, problemen hebben of onverwacht niet kunnen komen werken. Omdat jij goed kunt vooruit kijken weet jij precies wat de impact is van minder contactspecialisten in de lijn. Hierdoor weet jij als geen ander wat je moet doen om dit zo veel mogelijk te beperken.

Wat bieden wij

Als floormanager kom je terecht in een steeds veranderende omgeving en heb je de nodige uitdaging en hectiek. Je hoeft je geen moment te vervelen en je zou ook niets liever willen. Je gaat heerlijk aan de slag in Amsterdam, een Cendris vestiging die groeiende is waar wekelijks nieuwe, frisse en enthousiaste collega’s aan de slag gaan. Salaris is natuurlijk ook belangrijk. Deze functie is ingeschaald in schaal 5. Afhankelijk van je ervaring kun je maximaal €2352,09 verdienen. (Bruto per maand op basis van 40 uur).

Wat vragen wij

Je hebt affiniteit met cijfers en je vindt het leuk om zaken goed in de gaten te houden. Je legt snel en makkelijk verbanden en kunt goed vooruit kijken! Regeren is vooruitzien. Creativiteit zit in je bloed. Jij weet als geen ander contactspecialisten te motiveren en kunt op een originele manier elk probleem omzeilen. Ook weet jij als geen ander onderscheid te maken tussenhoofdzaken en bijzaken. Jij vindt het geen enkel probleem om zo nu en dan ’s avonds of in het weekend te werken, zolang de gestelde doelen maar gehaald worden. Je werkt ongeveer 20-28 uur per week. 

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten. Samen.

Het floormanager team is enorm groeiende omdat Cendris ook groeiende is. Meer medewerkers betekent automatisch ook dat er meer aansturing nodig is. Samen met je collega’s pak je dit. Geen dag is hetzelfde. Als floormanager ben je actief op onze vestiging in Amsterdam maar….. je bent ook bereid om af en toe in Amersfoort in te vallen. Bijvoorbeeld als een collega ziek is of als er onverwacht wordt opgeschaald.

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures