Werken bij Cendris

Sales Adviseur T-Mobile - Landelijk

Nederland
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bruto uurloon van € 9,97 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon € 7,98)

Wat ga jij doen

Als klant van T-Mobile word je op een dag gebeld door de sales afdeling met het goede nieuws dat je je abonnement mag verlengen. Super leuk natuurlijk, want vaak betekent dit weer een nieuwe telefoon óf een mooie aanbieding voor je internet en televisie abonnement. Dol enthousiast bespreek je met de verkoopadviseur je wensen en de daarbij behorende mogelijkheden. Hoe gaaf is het als jij die verkoopadviseur bent? Niet alleen krijg je de kans om de klant nog blijer te maken, zelf verdien je ook een lekkere bonus als de klant weer verlengd bij T-Mobile. KA-CHING!

Lijkt het jou toffer om juist klanten van T-Mobile te woord te staan die zelf naar de verkoop afdeling bellen? Ook dit kan! Aan jou de uitdaging om nieuwe klanten die wel georiënteerd zijn verder te helpen of juiste klanten die overwegen om over te stappen te behouden! 

Juist, je leest het goed het kan allemaal. Wij bij Yource zijn opzoek naar super enthousiaste verkoopadviseurs voor T-Mobile.  Dit is je kans om klanten nog blijer te maken en je eigen portemonnee ook lekker te vullen. Soms weet een klant niet precies waar zijn behoefte ligt, maar als expert heb jij dit binnen no time door en speel jij in op de wensen van de klant. Zie jij deze uitdaging wel zitten? Wil jij bestaande klanten zo goed mogelijk adviseren over de mogelijkheden bij T-Mobile? Solliciteer dan direct!

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: Van maandag t/m zaterdag tussen 08:00 en 20:00 uur. Op zondagen ben je lekker vrij én als kers op de taart mag je ook nog eens je eigen rooster bepalen;
 • Bruto uurloon: Bruto uurloon van € 9,97 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon € 7,98);
 • Bonus: Je kunt je salaris goed aanvullen met bonussen. Bij het behalen van de targets is dit ongeveer € 5,- bruto per uur. Maar de bonus is ongelimiteerd!
 • Incentives: Iedere maand zijn er leuke competities waarbij je zowel individueel als in teamverband strijdt voor gave prijzen. Een paar voorbeelden: Racen op circuit, Wipe Out experience, Bol.com waardebonnen, PS4 Pro, Samsung Note10 Ultra en gepersonaliseerde Nike sneakers;
 • Extra: Opbouw van vakantiegeld (8%) én vakantie uren;
 • Uren: Zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 24 en 40 uur per week);
 • Betaalde training: Een betaalde training van een week waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Thuiswerken: Na een positieve meekijk dag op locatie volledig vanuit huis!
 • Doorgroeimogelijkheden: Coach, trainer, floormanager of teammanager;
 • Jij bent uit-munt-end! Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Yource Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes;
 • Internet- en device vergoeding: Bij thuiswerken ontvang jij, bij het gebruik van je eigen device en internet een extra vergoeding tot wel 35 euro netto per maand.

Wat vragen wij

 • Beschikbaarheid: Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Communicatief vaardig en empathisch: Je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen;
 • Salesgericht: Je hebt een winnaarsmentaliteit en loopt warm voor het maken van sales!
 • Informele omgeving: Je voelt je thuis in een informele werkomgeving, bij ons kun je jezelf zijn.
 • Leergierig: Je wilt graag leren en jezelf veder ontwikkelen, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!

Voor welk bedrijf werk je

Met ruim 5,6 miljoen klanten is T-Mobile Nederland, onderdeel van Deutsche Telekom, een van de grootste aanbieders van mobiele telecommunicatie voor consumenten en zakelijke klanten. T-Mobile biedt klanten op eenvoudige en aantrekkelijke wijze toegang tot mobiele telecommunicatiediensten en is toonaangevend op het gebied van mobiel internet.

Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Wij geven je de ruimte en flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Samen gaan we voor het beste resultaat en voor tevreden T-Mobile klanten!

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures