Werken bij Cendris

Engagement Coördinator Landelijk | 36-40 uur

Nederland
tussen de EUR 2.600,- en EUR 3.500,- bij een fulltime dienstverband op basis van kennis en relevante werkervaring;

Wat ga jij doen

Ben jij die gestructureerde, creatieve duizendpoot die als rechterhand van de Dedicated Engagement Officer het Crew Manager Program van Yource tot een succes maakt? Nice to meet you!

In deze nieuwe functie van Engagement Coördinator ga je binnen het Crew Manager Program het strategisch beleid vertalen naar de uitvoering ervan. Het Crew Manager Program is opgezet om Crew Managers te informeren, inspireren en activeren op de thema’s Leiderschap, Sfeer en Cultuur.

Jij gaat de planning van het Crew Manager Program vormgeven en gestructureerd bijhouden, zowel binnen als buiten Nederland. Daarnaast ben jij, als motiverende Engagement Coördinator, energiek, avontuurlijk en resultaat gedreven. Vanuit deze competenties monitor jij de voortgang van verschillende activiteiten en door jouw enthousiasme en natuurlijke gunbaarheidsfactor weet jij collega’s aan te zetten tot actie. Je vindt het leuk om campagnes op te zetten, te schrijven, in de wereld van engagement te duiken en acties te bedenken om het Crew Manager Program te laten groeien. Als coördinator valt het onder jouw verantwoordelijkheid dat concrete acties worden opgestart, uitgevoerd en afgehandeld. Je werkt veel samen met de Programma Manager (Dedicated Engagement Officer), maar ook met de TaskForce, Crew Managers, Communication Specialist en andere collega’s uit de organisatie.

Jouw verantwoordelijkheden zijn breed en uitdagend. Dit is een functie waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en creativiteit. Denk bijvoorbeeld aan;  

 

 • Samenwerken: Als verbinder ben je regelmatig in gesprek met de verschillende stakeholders over verbeteringen en optimalisatie van de samenwerking en voortgang van het Crew Manager Program.
 • Initiatief: Vanuit een signalerende rol bewaak je de voortgang van de planning en zorg je dat deze uitgevoerd wordt. Jij loopt nooit achter de feiten aan, sterker nog, je loopt altijd een paar stappen voor.
 • Communiceren: Door jouw sublieme ”tone of voice” weet je medewerkers te betrekken, activeren en enthousiasmeren om acties uit te voeren en doelstellingen te behalen.
 • Creativiteit: Door middel van creatieve, prikkelende teksten zorg jij er bijvoorbeeld voor dat mailingen worden geschreven en verzonden. 

Wat bieden wij

 • Salaris; Het salaris voor deze functie ligt tussen de EUR 2.600,- en EUR 3.500,- bij een fulltime dienstverband op basis van kennis en relevante werkervaring;
 • Uren in overleg; Deze functie is fulltime in te vullen (40 uur). Werk je liever parttime? Dan is 36 of 38 uur ook mogelijk;
 • Flexibiliteit; Het belangrijkste is dat jij je doelen haalt en je afspraken nakomt. We geloven hierbij in eigen verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid, uiteraard binnen de kaders;
 • Thuiswerken én op kantoor; Bij Yource stellen we het vertrouwen in onze medewerkers. Woon je wat verder weg? We zien je natuurlijk graag op kantoor, maar begrijpen het ook wanneer je ervoor kiest een of meerdere dagen thuis te werken. Deze mogelijkheid is er!
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld;

Wat vragen wij

 • Kennis en ervaring; Excel en PowerPoint kennen geen geheimen voor jou;
 • Opleiding: MBO/ HBO werk – en denkniveau;
 • Creativiteit; Zowel in het bedenken van oplossingen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij denkt out of the box;
 • Flexibiliteit; Je past je bij veranderende omstandigheden (omgeving, werkwijzen of mensen) gemakkelijk aan;
 • Communicatief vaardig: Je bent tekstueel en communicatief goed onderlegd;
 • Verbinder; Je bent sociaal en benaderbaar en kunt in een gesprek goed verbinden met diverse gesprekspartners.

Voor welk bedrijf werk je

Yource is een jonge, ondernemende organisatie die op het gebied van klantcontact een grote internationale speler is. Onze mensgerichte aanpak in combinatie met de juiste technologische ontwikkelingen, maakt ons een toonaangevende full service organisatie in klantcontact. Wij richten ons op het ondersteunen van klantcontact. Dat doen wij o.a. door voor bedrijven het klantcontact, verkoop- en backofficeprocessen over te nemen.

Wij doen niet moeilijk, focussen ons op de inhoud en vieren onze successen. Pas jij bij onze kernwaarden: betrouwbaar, digitaal, persoonlijk en ondernemend?

 Interesse? Voor meer informatie over de vacature of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Jose Keijman, recruitment coördinator, via 06-40209664. Of per mail via jose.keijman@yource.cc

 Solliciteren? Heb je interesse? Dan ontvangen wij graag jouw CV en motivatie, deze mag je sturen naar: werkenbij@yource.cc

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures