Werken bij Cendris

Klantadviseur Marktplaats zakelijk

Landelijk
Landelijk
Administratief Commercieel Facilitair Klantteams
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van €10,07 vanaf 21 jaar.

Wat ga jij doen

Lijkt het je leuk om de zakelijke klanten van Marktplaats, het grootste online handelsplatform van Nederland, te woord te staan? Lees dan snel verder!

Als klantadviseur Marktplaats ga je aan de slag bij Cendris part of YOURCE op de zakelijke afdeling. Je gaat zakelijke gebruikers van Marktplaats bellen en adviseren in de verschillende advertentiemogelijkheden. Dit advies breng je uit op een gedegen analyse die je van te voren hebt gemaakt. Jij bent dé expert en je gaat kijken of je de zakelijke gebruikers van Marktplaats verder kunt helpen met een goed advies.

Voor deze functie is het belangrijk dat je het leuk vindt om zakelijke klanten te woord te staan en dat je goede communicatieve vaardigheden bezit. Voor dat je de zakelijke klanten van Marktplaats écht goed kunt helpen krijg je een betaalde training. Zo kan jij goed voorbereid aan de slag op de Marktplaats afdeling. Ook bieden we je veel doorgroeimogelijkheden naar een expert functie voor de ingewikkelde cases en large accounts van Marktplaats.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 09.00u  – 18:00 uur (GEEN weekenden!!!)
 • Bruto uurloon: een vast bruto uurloon van € 10,07 indien 21 jaar of ouder, opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Extra: Volledig thuiswerken vanaf dag 1
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde online training van 8 werkdagen waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Beschikbaarheid: je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat met oprechte interesse. Zowel met klanten als met collega’s;
 • Enthousiast: je heb een klantgerichte en enthousiaste instelling, met jouw inlevingsvermogen weet jij hoe je bepaalde vragen/problemen op een leuke manier kunt oplossen;
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen.
 • Commercieel: je hoeft echt geen keiharde verkoper te zijn, maar je weet wel klanten op de juiste manier te adviseren.
 • Leergierig: je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat;

Voor welk bedrijf werk je

Cendris part of Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Jij gaat aan de slag op de afdeling waar bedrijven met hun vragen terecht kunnen. Op onze vestiging in Groningen is de afdeling helemaal ingericht in Marktplaats stijl. De afdeling straalt professionaliteit uit en tegelijkertijd heerst er een informele en vooral ook gezellige sfeer.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures