Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker de Nederlandse loterij

Utrecht
Utrecht
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
bruto uurloon van € 9,97 indien 21 jaar of ouder

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker voor de Nederlandse loterij wordt jij vanuit je thuiswerkplek gebeld met allerlei uiteenlopende vragen. De ene klant is zijn lotnummer kwijt, de ander wil een adres wijzigen en een andere klant wil advies hoe hij meer win-kans creëert. Lekker uitdagend dus en nooit saai!

Daarnaast ben je ook nog maatschappelijk betrokken aangezien de Nederlandse loterij verschillende goede doelen financieel ondersteund.

In de eerste 3 weken zien je werkzaamheden er een beetje ander uit. Je gaat namelijk werken voor de TOTO. De TOTO heeft namelijk een spelomgeving met gokkasten. Hiervoor moet het BSN en een geldig identiteitsbewijs uitgevraagd worden bij de huidige en nieuwe klanten. Na deze drie weken ga je aan de slag als medewerker klantenservice op de service afdeling.

Om de klant goed te woord te staan ben jij doortastend, kan je goed doorvragen en jezelf inleven in de klant. Jij vind het leuk om klanten gevraagd en ongevraagd te adviseren om de win-kans te vergroten. Dit heeft ook een leuk voordeel voor jou, want wanneer de klant jouw advies aanneemt krijg je leuke bonussen die wel op kunnen lopen tot €250,- per maand.

Nog geen ervaring als klantenservice medewerker? Geen probleem, wij bieden jou een betaalde training waar je met de systemen van de Nederlandse loterij leer werken en waarbij jouw communicatieve talenten verder ontwikkeld worden. Ook na de training staat de teammanager en de coaches voor je klaar om je te helpen en ontwikkelen.

Wat bieden wij

 • Een baan in een leuk team met openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 21.00 uur en zaterdag en zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur;
 • Een baan waarbij je per direct kan starten en volledig vanuit huis kan werken
 • een vast bruto uurloon van € 9,97 indien 21 jaar of ouder, vakantiegeld en reiskosten;
 • leuke bonussen;
 • de unieke mogelijkheid om thuis te werken;
 • je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 16 en 36 uur per week)
 • je krijgt een betaalde tweewekelijkse training waar je klaargestoomd wordt als klantenservice medewerker voor de Nederlandse loterij.

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor zowel de Nederlandse loterij als Yource;
 • Ondernemen: Jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een coach of een collega even te vragen;
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou;
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat;
 • Je kunt de verschillende computer systemen snel eigen maken én hier vlot tussen schakelen.

Voor welk bedrijf werk je

Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Je komt te werken in een team die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is de Nederlandse loterij, je kent het vast wel! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen!

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures