Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker overheid Groningen

Groningen
Groningen
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
vast bruto uurloon van € 10,50 indien 21 jaar ouder

Wat ga jij doen

Leuk, aan de slag als klantenservice medewerker overheid bij een product in het onderwijs in Groningen. Je wordt gebeld door studenten, ouders en verzorgers van studenten die vragen hebben over de diensten en producten van de overheidsinstantie.

Het werk is erg divers, want je weet nóóit van te voren wat voor soort vraag je gaat krijgen. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld;

 • de financiering van de aangeboden diensten van de overheidsinstantie;
 • het wijzigen van (persoonlijke) gegevens;
 • diploma's en bevoegdheden
 • het inschrijven voor het deelnemen aan onderwijs.

Wanneer je met verschillende doelgroepen spreekt is het van belang dat jij je goed kan verplaatsen in de persoon die je aan de telefoon krijgt. De vragen die gesteld worden kunnen erg belangrijk zijn voor de toekomst van de belanghebbende. Jij kan goed luisteren en doorvragen om de klantvraag helder te krijgen en een juist antwoord op de vraag te geven. Als klantenservice medewerker overheid Groningen sta jij alle klanten vriendelijk te woord, ook als de vraag wat complexer is, 

Wat ook fijn is aan het werk als klantenservice medewerken overheid in Groningen is dat je geen avonden of weekenden hoeft te werken, wat de openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur. Bij de start van deze nieuwe leuke uitdaging krijg jij een betaalde training waarin jij de basisprincipes leert en wegwijs gemaakt wordt in de computer systemen waar mee gewerkt wordt. Ook na de training staan je collega's vanzelfsprekend voor je klaar als je vragen hebt of extra begeleiding nodig hebt. 

Deze vacature is een tijdelijke opdracht die in ieder geval loop tot het eind van de jaar met een mogelijke uitloop tot februari 2022. Wil jij liever langer voor Yource blijven werken, dit kan natuurlijk. Na deze periode zullen we dan samen met jou kijken of wij jou bij een andere klant in kunnen zetten. Je kan dus tijdelijk maar ook voor een langere periode voor ons aan de slag. 

Wat bieden wij

 • Beschikbaarheid: Jij kan per direct beginnen. Lukt dit niet? geen probleem. Dan zoeken we samen met jou naar een passende startdatum;
 • Uurloon: een vast bruto uurloon van € 10,50 indien 21 jaar ouder, vakantiegeld en reiskosten;
 • Openingstijden: een leuke en uitdagende baan met openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur;
 • Thuiswerken: de unieke mogelijkheid om thuis te trainen;
 • Flexibel: je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 16 en 36 uur per week)
 • je ontvang een internet- en device vergoeding van maximaal 35,- per maand bij volledig thuiswerken;
 • Yource coins: via ons Yource Coins spaarsysteem kun je sparen voor bijvoorbeeld een dagje uit, een JBL box, cadeau kaarten etc. 

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor de overheidsinstantie in Groningen en Yource.
 • Ondernemen: Jij gaat geen vraag uit te weg en vind het leuk om af en toe ook complexe vraagstukken op te lossen. Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een ​​coach van een collega even te vragen.
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je misschien niet gemakkelijk af gaat!
 • Computervaardigheden: Je kunt de verschillende computer systemen snel eigen maken én hierin vlot schakelen.

Voor welk bedrijf werk je

Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan ​​voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en jezelf te ontwikkelen. Wij samen zorgen voor tevreden klanten met een leuke werksfeer. 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures