Werken bij Cendris

Marktplaats Consumer

Landelijk
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bruto uurloon van €9,97 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,98)

Wat ga jij doen

Wil je graag klanten helpen maar spreekt bellen jou niet echt aan? Geen probleem! Vliegen jouw vingers over het toetsenbord en vind je het leuk om klanten te helpen? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven!

Wij zijn op zoek naar contactspecialisten die willen chatten en mailen met gebruikers van het grootste online handelsplatform van Nederland! Klinkt jou dat goed in de oren en vind je het daarbij belangrijk dat je zowel op persoonlijk als op financieel vlak kan groeien? Lees dan snel verder!

Als contactspecialist van de consumentenafdeling van Marktplaats help je gebruikers via de chat en e-mail te beantwoorden. Je kunt daarin veel variatie verwachten! Zo help je het ene moment iemand met het opzetten van een nieuw account en het andere moment help je hen met vragen over het betaalplatform. In deze functie is het belangrijk dat je snel klantvragen kan beantwoorden, foutloos Nederlands schrijft en je goed in de situatie van gebruikers kunt verplaatsen.

Om gebruikers gelijk goed te kunnen helpen krijg je van te voren een betaalde training. Na deze training word je natuurlijk niet gelijk in het diepe gegooid. Je wordt namelijk goed opgevangen door coaches en collega’s totdat jij helemaal zelfstandig kunt knallen!

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m zo van 08:00 – 22:00 uur.
 • Bruto uurloon: van €9,97 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,98)
 • Groei: van rookie, naar professional, naar expert.
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie van 6 werkdagen.
 • Doorgroeimogelijkheden: coach, trainer, floormanager of teammanager - ook binnen andere projecten
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op maandag 20 september starten met de betaalde training van 10 werkdagen
 • Beschikbaar: je bent 2 weekenden per 4 weken beschikbaar om te werken.
 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen.
 • Creatief: je bent creatief en weet hoe je schriftelijk een connectie kan maken met de klant.
 • Nederlandse taal: aangezien je klanten per chat  en e-mail te woord gaat staan is het belangrijk dat jouw Nederlands goed op orde is, zowel in woord als in geschrift.

Voor welk bedrijf werk je

Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Jij gaat aan de slag op de afdeling waar consumenten met hun vragen terecht kunnen.

 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures