Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Rabobank

Landelijk
Landelijk
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van €12,50

Wat ga jij doen

Heb jij minimaal een MBO3 werk- en denkniveau en is 'service' jouw middle name? Ga aan de slag als klantenservice Medewerker bij Rabobank. Je werkt tussen de 24 en 36 uur per week met een salaris van € 12,50 bruto per uur.

Als klantenservice Medewerker bij Rabobank ben jij het visitekaartje voor de particulieren klanten bij Rabobank. Jij bent daarom communicatief sterk en doet er alles aan om de eerste indruk zo goed mogelijk te laten zijn. Heeft de klant een vraag over bijvoorbeeld online betalingen dan komt diegene bij jou terecht. Voor de start in deze functie is geen WFT basis nodig.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: Ma t/m vr van 08:00 - 18:00 en op zaterdag van 09:00 - 17:30
 • Bruto uurloon: een vast bruto uurloon van € 12,50
 • Extra: Volledig thuiswerken vanaf dag 2 (op dag 1 kom je naar ons kantoor in Almere voor het ophalen van je laptop)
 • Betaalde training: een betaalde online training van 5 werkdagen waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

Van een klantenservice Medewerker bij Rabobank verwachten wij het volgende:

 • Minimaal MBO3 werk- en denkniveau;
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • 24-36 uur per week beschikbaar;
 • Goede communicatieve vaardigheden

Voor welk bedrijf werk je

Jij gaat werken voor Rabobank! Rabobank streeft naar een excellente klantfocus met een getalenteerd team dat klaar staat om klanten in elke situatie te helpen. Dit doen we met elkaar in een fijne, persoonlijke omgeving waar enthousiasme voorop staat!

Ben je klaar om je talent in te zetten om de wereld een betere plek te maken? Dan willen we graag met jou samenwerken om een betere toekomst te creëren.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures