Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Proximus Valencia

Valencia
Commercieel Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
Een maandloon van €1293 o.b.v. 39 uur per week.

Wat ga jij doen

“Vamos a la playa”! Werken in Valencia met een gezellige werksfeer, waarbij je de Spaanse taal kan leren, kan genieten van de Costa de Valencia en daarnaast cultuur kan snuiven. Dit alles bieden wij jou in de functie als klantenservice medewerker van Proximus.

Als klantenservice medewerker Proximus Valencia heb jij een servicegerichte houding en is inlevingsvermogen enorm belangrijk. Jij vindt het leuk om gevraagd en ongevraagd klanten te adviseren om het optimale uit hun Proximus abonnement te halen. Vragen die dagelijks gesteld worden zijn:

 • “Ik ben al klant van Proximus, maar haal ik wel het optimale uit mijn abonnement?”
 • “Ik snap mijn factuur niet, hoe is dit bedrag tot stand gekomen?”
 • “Help! Ik heb geen verbinding meer”. Jij verbindt de klant door naar de technische afdeling.

Werken in Valencia biedt je veel mogelijkheden, waarbij je kunt genieten van een leuke baan en een mooie nieuwe stad in het buitenland. Heb je nog geen ervaring als klantenservice medewerker? Niet getreurd, voordat jij start krijg je een betaalde training waarin je alle ins en outs leert. Wil je meer informatie of heb je vragen? Neem dan gerust contact op met chrissie.elsenbroek@yource.cc.

Wat bieden wij

 • Salaris: Het salaris valt onder de Spaanse voorwaarden. Dit betekent een maandloon van €1293 o.b.v. 39 uur per week
 • Inspirerende werkomgeving: Werken in het buitenland in Valencia, Spanje! Zon, zee en strand! Wanneer wenselijk kunnen we meedenken in de huur van een appartement. Kosten hiervoor zijn: 350 euro + 30 euro G/W/E
 • Doorgroeimogelijkheden: naar bijvoorbeeld coach, projecttrainer of teammanager.
 • Introductie: Bij aankomst in Spanje sta jij er van zelfsprekend niet alleen voor. Tijdens je eerste dagen ga jij samen met je nieuwe collega’s op fietstour door de stad met aansluitend een gezellig etentje. Dit alles om jouw nieuwe collega’s en de stad te leren kennen.
 • Flexibele werkuren: De openingstijden van Proximus zijn door de weeks van 08:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 9:00 – 17:30 uur.
 • Leuke extra’s!: Naast een leuke werkplek krijg je korting op Spaanse taalles, een fiets abonnement en helpen wij je met het regelen van bv. Je ziekenfonds, bankrekening etc.

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor zowel Proximus als Yource.
 • Ondernemen: Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een coach of een collega even te vragen.
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Chrissie Elsenbroek

Vragen?

Chrissie Elsenbroek

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures