Werken bij Cendris

Floormanager Rabobank

Landelijk
Landelijk
Forecast, planning & traffic
Bepaalde tijd
38 uur per week
salaris tussen €1763,- en €2327,- op basis van een full-time werkweek.

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Floormanager voor project RabobanK? Dan herken jij jezelf in woorden als; klantgericht, creatief in het vinden van oplossingen en resultaatgericht. Je zorgt ervoor dat roosters worden nagekomen en dat contactspecialisten doen wat zij horen te doen. Omdat jij goed vooruit kunt kijken weet jij precies wat de impact is van minder contactspecialisten in de lijn, door jouw creatieve inzichten weet je dit zoveel mogelijk te beperken. Als DE schakel tussen de belvloer en de afdeling Traffic zijn je verantwoordelijkheden breed en uitdagend, taken waarbij ruimte is voor jouw oplossingsgerichtheid. Denk hierbij aan:

 • Resultaatgerichtheid; Doelen stellen en deze realiseren, jij vindt het belangrijk, een doel te realiseren. En dat komt goed van pas binnen deze functie, want het is een op- en afschakelen van resultaatgericht werken;
 • Analyseren; Jij checkt continu of alles loopt zoals het hoort te lopen op de vloer en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is. Je controleert of roosters worden nagekomen en schakelt hierover met de juiste personen, bijvoorbeeld je collega roosterspecialist, trafficer of teammanager.
 • Signaleren; Je signaleert het wanneer medewerkers te lang in de pauze stand staan, of wanneer dit terugkerend is. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor te laat in de lijn gaan, of te vroeg eruit. Je vindt het geen probleem hierover een gesprekje aan te gaan met de klantenservice medewerker.

Vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met mij op: jose.keijman@yource.cc

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken is mogelijk!
 • Inschaling: vindt plaats binnen schaal 5. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €1763,- en €2327,- op basis van een full-time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk bv aan een fotograaf of deelnemers aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen en waar veel ruimte is voor creativiteit.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris, part of Yource, draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Wat vragen wij

 • Klantgerichtheid: De klant staat centraal; je houdt het belang van de klantbehoefte voor ogen bij het maken van keuzes op de vloer;
 • Resultaatgerichtheid: Jij gaat niet alleen voor het beste resultaat, maar je hebt hier ook een plan voor! Jouw analytisch vermogen helpt je bij het uitstippelen van het juiste plan.
 • Creativiteit zit in je bloed; Jij weet als geen ander op een originele manier een probleem te omzeilen;
 • Analyseren; Jij checkt continu of alles loopt zoals het hoort te lopen en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures