Werken bij Cendris

Senior Medewerker Financiële Administratie

Almere
Flevoland
Finance & Administratie
Vast
Als Senior medewerker financiële administratie kun je rekenen op een uitstekend marktconform salaris;

Wat ga jij doen

Jij vindt uitdaging in alle facetten van de boekhouding. Van het registreren en controleren tot aan het signaleren en zoeken naar mogelijkheden met betrekking tot efficiency en verbetervoorstellen, het spreekt jou allemaal aan. Als Senior Medewerker Financiële administratie is er veel ruimte voor jouw creativiteit en ideeën. Dit is ook belangrijk want de afdeling werkt na een recente fusie momenteel aan het samenvoegen van verschillende bedrijfsonderdelen en het uitbouwen en verbeteren van de administratieve processen. Er is in deze functie veel ruimte voor zelfstandigheid, welke verantwoordelijkheden kan jij zoal verwachten in deze functie?Omgaan met details: Ondersteunend aan de Teamleider en Manager Financial Shared Service Centre werk jij mee in de algehele boekhouding, maandafsluitingen, jaarafsluitingen, aangifte BTW, de grootboekadministratie, debiteuren-en crediteurenadministratie. Een secure taak waarbij jij continu oog houdt voor detail;

 • Omgaan met details: Ondersteunend aan de Teamleider en Manager Financial Shared Service Centre werk jij mee in de algehele boekhouding, maandafsluitingen, jaarafsluitingen, aangifte BTW, de grootboekadministratie, debiteuren-en crediteurenadministratie. Een secure taak waarbij jij continu oog houdt voor detail;
 • Kwaliteitsgerichtheid: Jij houdt oog voor de kwaliteit van de output van jezelf en de rest van het team. Je geeft verbetervoorstellen aan om hiermee een stuk kwaliteit te waarborgen.

Heb je vragen over deze functie? Stuur dan gerust een email naar: jose.keijman@yource.cc Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Cendris Recruitment in behandeling worden genomen.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt, hoe en wanneer je dat doet is geheel aan jou! Thuiswerken? Uiteraard kan dat.
 • Inschaling: Als Senior medewerker financiële administratie kun je rekenen op een uitstekend marktconform salaris;
 • Laptop en telefoon: Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld!
 • Cendris Coins: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je coins die je kunt gebruiken voor leuke extra’s in onze Coinsshop!
 • Contract en werkuren: We kijken graag samen met jou naar een passend contract voor langere tijd. Ook qua uren. In overleg horen we graag of jij 36, 38 of 40 uur in dienst komt. Minder uren werken? Neem dan contact op.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris/ Yource draait het om mensen. We vinden het belangrijk mensgericht te werken, en ook mensgericht met elkaar om te gaan. We laten jou graag kennismaken met onze informele werkcultuur.

Wat vragen wij

 • HBO werk- en denkniveau: Je bezit een afgeronde HBO opleiding, of aantoonbare relevante werkervaring.
 • Ervaring: Ruime ervaring op de financiële administratie en zelfstandig een administratie kunnen voeren. Kennis van Exact Globe en Exact Synergy is een pre;
 • Integriteit: Jij kunt sociale en ethische normen waarborgen, ook wanneer de druk om het minder nauw te nemen groot is.
 • Resultaatgerichtheid: Jij kunt handelingen en besluiten verrichten om hiermee het beoogde resultaat te behalen en waarborgt gestelde deadlines.
 • Stuur je CV en motivatie voor 5 augustus naar werkenbij@yource.cc

Voor welk bedrijf werk je

Cendris part of Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures