Werken bij Cendris

Medewerker Financiële Administratie

Leeuwarden of Almere
Flevoland Friesland
Finance & Administratie
Vast
1985 euro en 2620 euro op basis van ervaring en een fulltime werkweek.

Wat ga jij doen

Debiteuren- en crediteuren administratie? Dit is voor jou gesneden koek. Niet alleen voor je “thuis” administratie maar ook voor je dagelijkse werkzaamheden. Jij herkent jezelf als medewerker financiële administratie, omdat je plezier haalt uit punctueel, geordend en overzichtelijk werken. Wat de vacature extra uitdagend maakt, is dat je betrokken bent bij een implementatieproces, waar ruimte is voor jouw inzicht en kennis. Wat je nog meer in deze functie kan verwachten?

 • Omgaan met details: Ondersteunend aan de business controllers en de financieel administratie teamleider, zorg jij voor de maandafsluitingen, jaarafsluitingen, aangifte BTW, de grootboekadministratie, debiteuren- en crediteurenadministratie. Een secure taak waarbij jij weinig fouten maakt en continu controleert.
 • Kwaliteitsgerichtheid: Je houdt oog voor de kwaliteit van je output, en streeft ernaar je werk altijd voor de volle 100% af te leveren. Een maandafsluiting? Facturatie? Jij levert verzorgd werk waar je hoge eisen aan stelt.
 • Teamverband: Je wordt onderdeel van een team van 1 teamleider en 2 financieel administratief medewerkers. Samen met je collega’s zorg je iedere maand opnieuw voor de correcte afhandeling van de financiële administratie.

Heb je vragen over deze functie? Stuur dan gerust een email naar: jose.keijman@yource.cc Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Cendris Recruitment in behandeling worden genomen

 

Stuur je CV en motivatie voor 30 juli naar werkenbij@yource.cc

Wat bieden wij

 • Flexibilieit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt, hoe en wanneer je dat doet is geheel aan jou! Thuiswerken? Uiteraard kan dat.
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 7, dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen 1985 euro en 2620 euro op basis van ervaring en een fulltime werkweek.
 • Laptop en telefoon: Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden voor jou geregeld!
 • Cendris Coins: Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop!
 • Contract en werkuren: We kijken graag samen met jou naar een passend contract voor langere tijd. Ook qua uren. In overleg horen we graag of jij 32, 36 of 40 uur in dienst komt.
 • De leukste collega’s: Bij Cendris/ Yource draait het om mensen. We vinden het belangrijk mensgericht te werken, en ook mensgericht met elkaar om te gaan.

Wat vragen wij

 • MBO werk- en denkniveau: Afgeronde relevante opleiding op MBO niveau, of aantoonbare werkervaring.
 • Ervaring op de financiële administratie: Ervaring op de financiële administratie, bij voorkeur crediteuren- en debiteuren administratie.
 • Integriteit: Jij kunt sociale en ethische normen bewaken, ook wanneer de druk om het minder nauw te nemen groot is.
 • Resultaatgerichtheid: Jij kunt handelingen verrichten om hiermee het beoogde resultaat te behalen en kunt goed werken met gestelde deadlines.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris part of Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures