Werken bij Cendris

Floormanager T-Mobile

Amersfoort
Utrecht
Forecast, planning & traffic
Vast
€1763,- en €2327,- op basis van een full-time werkweek.

Wat ga jij doen

Jij wilt jezelf graag ontwikkelen binnen Cendrisen staat open voor een nieuwe uitdaging. De functie van floormanager zou hierbij passen, als jij jezelf herkent in woorden zoals; klantgericht, creatief in het vinden van oplossingen en resultaatgericht. Ook haal jij werkgeluk in het oplossen van korte termijn problemen. In deze rol ligt de focus op aansturing van het project T-Mobile. Wat je taken zoal op dagelijks niveau kunnen zijn?

 • Resultaatgerichtheid; Doelen stellen en deze realiseren, jij vindt het belangrijk, een doel te realiseren. En dat komt goed van pas binnen deze functie, want het is een op- en afschakelen van resultaatgericht werken;
 • Analyseren; Jij checkt continu of alles loopt zoals het hoort te lopen op de vloer en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is. Je controleert of roosters worden nagekomen en schakelt hierover met de juiste personen, bijvoorbeeld je collega roosterspecialist, trafficer of teammanager.
 • Signaleren; je signaleert het wanneer medewerkers te lang in de pauze stand staan, of wanneer dit terugkerend is. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor te laat in de lijn gaan, of te vroeg eruit. Je vindt het geen probleem hierover een gesprekje op te zoeken met de klantenservice medewerker. Medewerkers kunnen ook bij jou komen met vragen over bijvoorbeeld kort uit geroosterd worden.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met mij op: jose.keijman@yource.cc Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Cendris Recruitment in behandeling worden genomen.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou.
 • Inschaling: vindt plaats binnen schaal 5. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €1763,- en €2327,- op basis van een full-time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk bv aan een fotograaf of deelnemers aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Afwisseling en uitdaging: cliché, maar echt waar! We bieden een gevarieerde functie waar je veel voldoening uit kunt halen en waar veel ruimte is voor creativiteit
 • De leukste collega’s: Bij Cendris/ Yource draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

   

Wat vragen wij

 • Klantgerichtheid: De klant staat centraal; je houdt het belang van de klantbehoefte voor ogen bij het maken van keuzes op de vloer;
 • Resultaatgericht: Jij gaat niet alleen voor het beste resultaat, maar je hebt hier ook een plan voor! Jouw analytisch vermogen helpt je bij het uitstippelen van het juiste plan.
 • Creativiteit zit in je bloed; Jij weet als geen ander op een originele manier een probleem te omzeilen;
 • Analyseren; Jij checkt continu of alles loopt zoals het hoort te lopen en weet goed wat je moet doen als dit niet het geval is.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris part of Yource kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Jose Kaaijman

Vragen?

Jose Kaaijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures