Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker Tele2

Enschede
Overijssel
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bruto uurloon van € 9,87 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90)

Wat ga jij doen

Bij Cendris in Enschede zijn wij op zoek naar toppers voor Tele2! Bij Tele2 staat de klant voorop en dankzij jouw klantvriendelijkheid houden wij samen de klanttevredenheid hoog.

Als het gaat om telefonie, internet en TV weet jij wat je moet doen, of je wilt dit graag leren. Je vindt het leuk om klanten te woord te staan en hen te helpen met problemen. Je deinst niet terug voor een lastige situatie. Nee, je ziet dit als een uitdaging! Samen met de klant onderzoek je waar het knelpunt zit. Als klantenservice medewerker van Tele2 sta jij verschillende soorten klanten te woord. Je beantwoordt diverse vragen over TV, internet en telefonie. Soms kunnen deze vragen complex zijn. Bijvoorbeeld wanneer er een storing is. Samen met de klant ga je op onderzoek uit waar het probleem vandaan komt. Moet het modem gereset worden? Of zit het probleem misschien elders en is het noodzaak om een monteur langs te sturen?

Wat ook het probleem is, jij zorgt ervoor dat de klant tevreden ophangt. Het is belangrijk dat je goed kunt luisteren, samenvatten en doorvragen. Ook verwachten we dat je zelfstandig bent, zodat wanneer iets niet altijd gaat zoals het moet gaan, je niet in paniek raakt. Denk met ons mee en groei met ons mee!

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: Van ma t/m vrij van 09:00 – 20:00 uur en op zaterdag van 09:00 – 18:00 uur. Op zondagen ben je sowieso lekker vrij!
 • Bruto uurloon van € 9,87: (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90);
 • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren;
 • Zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week);
 • Een betaalde training van 2 weken op onze locatie in Enschede waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
 • Nadat je na de training nog eens 2 weken op kantoor gewerkt hebt (onder begeleiding) kun je lekker vanuit huis aan de slag!
 • Doorgroeimogelijkheden: Coach, trainer, floormanager of teammanager;
 • Jij bent uit-munt-end! Wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Beschikbaarheid: Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar, meer mag natuurlijk altijd!
 • Flexibel: Je kunt werken binnen onze openingstijden, bent 2 avonden per week beschikbaar en kunt ook 1 keer in de 2 weken op zaterdag werken. Voorkeur gaat uit naar maandagochtend en vrijdagavond beschikbaarheid;
 • Communicatief vaardig en empathisch: Je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen;
 • Technische affiniteit: Je hebt affiniteit met techniek, bent visueel ingesteld en kunt de klant goed begeleiden tijdens het troubleshooten;
 • Leergierig: Je wilt graag leren en jezelf veder ontwikkelen, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!
 • Informele omgeving: Je voelt je thuis in een informele werkomgeving.  

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures