Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker overheid

Leeuwarden
Friesland
Overheid
Bepaalde tijd
een vast bruto uurloon van € 10,50 indien 21 jaar ouder, vakantiegeld en reiskosten;

Wat ga jij doen

Leuk, aan de slag als klantenservice medewerker overheid bij een dienstverlener in het onderwijs in Groningen. Je wordt gebeld door studenten, ouders van verzorgers die vragen hebben over de diensten en producten van de overheidsinstantie. Ja je leest het goed, onze opdrachtgever zit in Groningen. Echter mag je na het inwerktraject lekker thuis werken wat inhoudt dat je alleen tijdens de training aanwezig hoeft te zijn op het kantoor in Groningen. Nog een leuk bijkomend voordeel is dat het vervoer naar Groningen voor je geregeld is, dus daar hoef je niet meer over na te denken.

De functie van klantenservice medewerker is een uitdagende en diverse functie, want je weet nóóit van te voren wat voor soort vraag je gaat krijgen. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld;

 • de financiering van de aangeboden diensten van de overheidsinstantie;
 • het wijzigen van (persoonlijke) gegevens;
 • diploma's en bevoegdheden;
 • het inschrijven voor het deelnemen aan onderwijs.

Wanneer je met verschillende doelgroepen spreekt is het van belang dat jij je goed kan verplaatsen in de persoon die je aan de telefoon krijgt. De vragen die gesteld worden kunnen erg belangrijk zijn voor de toekomst van de belangde en daarom vind jij het belangrijk om goed te luisteren en door te vragen om helder te hebben. Het maakt wat voor vraag de klant precies heeft, als klantenservice overheid bij een staat in het onderwijs wil jij de zo goed mogelijk helpen en alle klanten zelfs vriendelijk te woord. Soms kan het wat complex worden, maar dat zie jij als een uitdaging.

Wat ook heel fijn is aan de functie van klantenservice medewerker overheid is dat je geen avonden van weekenden te werken, want de openingstijden zijn van ma t/m vrij van 09:00 – 17:00 uur. Daarnaast gaan we goed opleiden en begeleiden. vooruit door door je een betaalde training waarbij je de basisprincipes leert en ook na de training krijg je voldoende begeleiding van je collega's, coach je zo goed uit te kunnen voeren.

Let op: dit is een tijdelijke opdracht. Ben jij zo enthousiast geworden over het werken bij Cendris en wil je langer blijven? Bij goede werking kan je doorgroeien naar projecten binnen Cendris.

Wat bieden wij

 • een leuke en uitdagende baan met openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00;
 • een vast bruto uurloon van € 10,50 indien 21 jaar ouder, vakantiegeld en reiskosten;
 • de unieke mogelijkheid om thuis te trainen;
 • je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 16 en 36 uur per week);
 • je ontvang een internet- en device vergoeding van maximaal 35,- per maand bij volledig thuiswerken;
 • via ons Cendris Coins spaarsysteem kun je sparen voor een dagje uit van cadeaukaarten.

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor Cendris.
 • Ondernemen: Jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een ​​coach van een collega even te vragen.
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je misschien niet gemakkelijk af gaat!
 • Je kunt de verschillende computer systemen snel eigen maken én hier vlot schakelen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan ​​voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om te dragen aan ons succes en jezelf te ontwikkelen. Willen samen zorgen voor tevreden klanten.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures