Werken bij Cendris

Klantenservice medewerker overheid Groningen

Groningen
Groningen
Kwaliteit & klanttevredenheid
Tijdelijk
Bruto uurloon van €9,87 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90)

Wat ga jij doen

Leuk, aan de slag als klantenservice medewerker overheid bij een dienstverlener in het onderwijs voor Cendris in Groningen. Je wordt gebeld door studenten, ouders of verzorgers die vragen hebben over de diensten en producten van de overheidsinstantie.

Het werk is ontzettend divers, want je weet nóóit van te voren wat voor soort vraag je gaat krijgen. Vragen kunnen gaan over bijvoorbeeld;

 • De financiering van de aangeboden diensten van de overheidsinstantie;
 • Het wijzigen van (persoonlijke) gegevens.
 • Diploma’s en bevoegdheden;
 • Het inschrijven voor het deelnemen aan onderwijs;

Doordat je met verschillende doelgroepen spreekt is het van belang dat jij je goed kan verplaatsen in de persoon die je aan de telefoon krijgt. De vragen die gesteld worden kunnen er belangrijk zijn voor de toekomst van de belanghebbende en daarom vind jij het belangrijk om goed te luisteren en door te vragen, zodat je de klantvraag helder hebt. Het maakt niet uit wat voor vraag de klant precies heeft, als klantenservice medewerker overheid bij een dienstverlener in het onderwijs wil jij de klant zo goed mogelijk helpen en staat alle klanten even vriendelijk te woord. Soms kan het wat complex worden, maar dat zie jij als een uitdaging.

Wat ook heel fijn is aan de functie van klantenservice medewerker overheid is dat je geen avonden of weekenden hoeft te werken, want de openingstijden zijn van ma t/m vrij van 09:00 – 17:00 uur. Daarnaast gaan we je goed opleiden en begeleiden. Voorafgaand doorloop je een betaalde training waarbij je de basisbeginselen leert en ook na de training krijg je voldoende begeleiding van je collega’s, coach en teammanager om je werk zo goed mogelijk uit te kunnen voeren.

Let op: dit is een tijdelijke opdracht. Ben jij zo enthousiast geworden over het werken bij Cendris en wil je langer blijven? Bij goed functioneren kan je doorgroeien naar andere projecten binnen Cendris.

Wat bieden wij

 • een leuke en uitdagende baan met openingstijden: maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur;
 • een vast bruto uurloon van € 10,50 indien 21 jaar of ouder, vakantiegeld en reiskosten;
 • de unieke mogelijkheid om na de training thuis te werken;
 • je kunt zelf bepalen hoeveel uur je wilt werken (tussen 16 en 36 uur per week
 • je ontvang een internet- en device vergoeding van maximaal 35,- per maand bij volledig thuiswerken;
 • via ons Cendris Coins spaarsysteem kun je sparen voor een dagje uit of cadeau kaarten.

Wat vragen wij

 • Betrokken: Je kan anderen meenemen in jou enthousiasme! Jij gaat voor het beste resultaat voor zowel de overheidsinstantie als Cendris.
 • Ondernemen: Jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht je iets niet begrijpen dan schroom je niet om een coach of een collega even te vragen.
 • Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
 • Leergierig: Je hebt de wil om te leren, ook als iets je wellicht niet gemakkelijk af gaat!

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures