Werken bij Cendris

Klantadviseur Infomedics

Leeuwarden
Friesland
Kwaliteit & klanttevredenheid
Vast
• Bruto uurloon van €9,87 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90)

Wat ga jij doen

Lijkt het jou leuk om consumenten te woord te staan wanneer zij vragen hebben over hun zorgfacturen? Lees dan snel verder!

Als klantenservicemedewerker bij Cendris ben jij het eerste aanspreekpunt voor de zorgconsumenten van Infomedics. Op jouw afdeling komen diverse vragen binnen van klanten die een nota van hun zorgaanbieder hebben ontvangen. Maar, geen dag is hetzelfde want iedere klant heeft zijn of haar eigen verhaal. Het is aan jou om deze klanten te adviseren en te helpen bij hun vragen, zodat ze het gesprek met een glimlach beëindigen. Hoe je dat doet? Dat leer je in een uitgebreide training die wij jou aanbieden.

Wat bieden wij

 • Bruto uurloon van €9,87 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90);
 • Openingstijden van maandag t/ vrijdag van 09.00 – 17.00 uur
 • Doorgroeimogelijkheden: Naast bellen kun je ook ingezet worden op de e-mail service en daarnaast maximale doorgroeimogelijkheden; van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen;
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden;
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Dynamische en moderne werkomgeving;
  Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op maandag 28 juni met de betaalde training van 5 werkdagen starten;
 • Beschikbaarheid: Je bent minimaal 16 uren beschikbaar per week met voorkeur voor een middagbeschikbaarheid op dinsdag- en vrijdagmiddag
 • Opleiding: Minimaal MBO 3 werk- en denkniveau;
 • Taal: Je beheerst de Nederlandse & Engelse taal, zowel in woord als in geschrift;
 • Maar bovenal: Je heb een klantvriendelijke instelling en kunt goed tegen weerstand
 • Interesse? Voor  het sollicitatieproces kun je contact opnemen met het recruitmentteam via telefoonnummer; 088-2255867 of via www.werkenbijcendris.nl  en voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Merel Hoitinga, coördinator Recruitment merel.hoitinga@cendris.com

Voor welk bedrijf werk je

De medewerkers van Cendris kunnen zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en deze ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Infomedics is in 1988 begonnen in Zeist als declaratiekantoor. Destijds verwerkte zij nog medische informatie van, jáwel: de floppydisc. Infomedics heeft sinds de oprichting één doel: het realiseren van zorgeloze zorg. Zij helpen de consument zo goed mogelijk bij het inzien, begrijpen en betalen van hun zorgfacturen. Denk hierbij aan zorgfacturen van tandartsen, mondhygiënisten, orthodontisten en tandprothetici. Maar ook fysiotherapeuten, chiropractors, diëtisten en osteopaten.

 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures