Werken bij Cendris
Enschede
Overijssel
HR
Vast

Wat ga jij doen

ls HR Adviseur in Enschede ga jij minimaal 32 en maximaal 40 uur per week aan de slag en adviseer jij meerdere managers met alle HR gerelateerde vraagstukken. Jij hebt al een aantal jaren ervaring als HR Adviseur en bent toe aan een stap naar een grote, snelgroeiende en ambitieuze organisatie. 

Onze nieuwe HR Adviseur geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de Client Directors, Client Managers en Teammanagers die in onze contactcenters actief zijn, op allerlei voorkomende HR zaken. Denk hierbij aan ontwikkeling, werkgeluk, verzuim, verloop, disciplinaire zaken en arbeidsovereenkomsten. Je schakelt op diverse niveaus en hebt ervaring met het operationeel en tactisch adviseren. Daarbij ondersteun je de afdeling Recruitment bij de werving & selectie van Staff Members. Als HR Adviseur schuif je aan bij sollicitatiegesprekken van nieuwe medewerkers. De backoffice is verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van de standaard zaken, maar jij neemt de verantwoordelijkheid om de maatwerkafspraken vast te leggen om het personeelsdossier up to date te houden. 

Uiteraard participeer je in HR-projectgroepen omdat jouw kennis van grote waarde is voor Yource. Wij willen vooruitlopen en vernieuwend zijn en waarderen het zeer als jij meedenkt en (beleids)voorstellen doet. Eigen initiatief en creativiteit worden enorm gewaardeerd binnen ons team. Alles om de Epmoyee Journey steeds opnieuw weer te optimaliseren. 

Jij bent communicatief vaardig, steekt graag de handen uit de mouwen en bent goed in snel denken, handelen en doorpakken. Enerzijds ben jij een generalist, die het leuk vindt om met allerlei verschillende zaken bezig te zijn. Anderzijds neem jij een stuk specialisatie mee, waardoor je een verrijking bent van het bestaande HR team. 

Jij zal verantwoordelijk zijn voor onze klanten op de locaties Enschede en Amsterdam. In verband met dat het grootste account in Enschede zit, zal je hier de meeste tijd mee vullen en op die locatie aanwezig zijn. De locatie in Amsterdam bezoek je ongeveer twee keer per maand.  

Wat bieden wij

Als HR Adviseur kun jij bij ons verwachten:

 • Een baan met veel eigenaarschap en zelfstandigheid, jij draagt verantwoordelijkheid over je eigen klanten en locaties;
 • Een functie binnen een team, waarin mogelijkheid is om door te groeien naar een Senior rol;
 • Een werkplek binnen een organisatie waar werkgeluk en de mens centraal staat, aandacht is voor kwaliteit en JIJ een verschil kan maken voor je klant;
 • Een marktconform salaris, passend bij jouw werkervaring en kennis;
 • Een laptop en telefoon van de zaak, zodat je flexibel kan werken vanuit huis of op een van je locaties;
 • Gunstige reiskostenvergoeding en een mooie pensioenregeling.

Wat vragen wij

Wij verwachten van jou, als HR Adviseur;

 • Jij hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar ervaring als HR Adviseur;
 • Je bent bekend en ervaren met alle HR gerelateerde wet- en regelgeving en kan daar snel en kundig adviserend in optreden;
 • Je staat stevig in je schoenen, kan je advies goed onderbouwen en weet wanneer je non-verbalen signalen om moet zetten in passende voorstellen en/of acties;
 • Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend, in woord en geschrift;
 • Je hebt ervaring bij een grote, snelgroeiende organisatie, waarbij
 • Je regelmatig aan tafel zat met de interne stakeholders.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Vragen?

Vragen?

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures