Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Business Services

Breda
Noord-Brabant Zeeland
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
Bruto uurloon van €10,42 (jonger dan 21 jaar? Dan verdien je €8,48)

Wat ga jij doen

Als klantenservice medewerker op Business Services word je gebeld door mensen die met de Randstad Holding te maken hebben. Het kan hierbij gaan om flexwerkers, zakelijke klanten of om medewerkers.


Het is jouw taak om voor iedereen de juiste hulp te bieden. De ene keer is dat door mee te kijken in het systeem om zo het juiste pad naar bepaalde informatie te vinden, terwijl dit de volgende keer uitleg geven over de loonstrook is. Ook beantwoord je bijvoorbeeld vragen over HR gerelateerde zaken en de wet- en regelgeving hieromtrent.


Omdat het om zo veel verschillende vragen en uitdagingen kan gaan, is het belangrijk dat je snel kunt schakelen en nog sneller verbanden kunt leggen. Daarnaast is het natuurlijk erg fijn als je geïnteresseerd bent in HR gerelateerde zaken, zodat je de materie leuk vindt en daardoor makkelijker zult begrijpen. Tenslotte ben je ook nog eens enorm handig met computersystemen. Dit heb je nodig om snel door de verschillende systemen te kunnen navigeren in jouw zoektocht naar het juiste antwoord voor jouw gesprekspartner, maar ook om bijvoorbeeld intercedenten te kunnen helpen met problemen die zij in het systeem tegenkomen.

Wat bieden wij

Als klantenservice medewerker Business Services bieden wij jou het volgende:

  • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij 08.30 uur – 17:30 uur;
  • Bruto uurloon van €10,42 (jonger dan 21 jaar? Dan verdien je €8,48);
  • Opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
  • Een baan voor 24 tot 32 uur per week. Je wordt dus minimaal 24 en maximaal 32 uur per week ingezet;
  • Een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie;
  • Doorgroeimogelijkheden (in type telefoontjes, maar ook naar bijvoorbeeld coach, trainer of floormanager);
  • Cendris Coins! Sparen voor leuke uitjes en artikelen 
  • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Een platform waar tijdelijke klussen op staan
  • Een gezellig team.

Wat vragen wij

Beschikbaar: Je bent 40 uur per week beschikbaar. Hele dagen van maandag t/m vrijdag
InformeelJe werkt graag in een informele omgeving.
Empathisch: Jij kan goed levelen met de klant en toont empathie. De klant voelt zich op zijn gemak bij jou!
Leergierig: Je kunt snel schakelen en bent goed in verbanden leggen;

Voor welk bedrijf werk je

Je komt te werken bij Cendris. Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én de flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Binnen Cendris kom je terecht op het project Business Services. Dit is een soort van back-office van de Randstad Holding. Grootste namen hieruit zijn Randstad en Tempo-Team. Op Business Services spreek je met flexwerkers, zakelijke klanten en intercedenten/consultants. Vragen zijn erg divers en kunnen gaan over bijvoorbeeld uitbetalingen, facturen, vragen over in welke fase iemand werkzaam is, problemen met het systeem of de eigen inlog-omgeving etc. Je komt terecht in een gezellig team, waar ruimte is voor ontwikkeling. Je start bijvoorbeeld met een training om flexwerkers goed te kunnen helpen, maar kunt vervolgens doorgroeien om ook zakelijke klanten en intercedenten goed te kunnen helpen.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

  • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures