Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Marktplaats BSD

Enschede
Overijssel
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Vast
een vast bruto uurloon van € 9,97 indien 21 jaar of ouder

Wat ga jij doen

Lijkt het je leuk om de zakelijke klanten van Marktplaats, het grootste online handelsplatform van Nederland, te woord te staan? Lees dan snel verder!

Als klantenservicemedewerker Marktplaats ga je aan de slag bij Cendris in Enschede op de zakelijke afdeling genaamd BSD (Business Service Desk). Je gaat zakelijke klanten van Marktplaats telefonisch, per e-mail of chat te woord staan. Je geeft antwoord op hun vragen, lost problemen op en geeft advies. Het soort vragen dat je binnen krijgt zijn divers. Het ene moment vertel je een klant wat de advertentieprijzen zijn en het andere moment adviseer jij de klant hoe hij het beste de zichtbaarheid van zijn advertentie kan vergroten. Je vindt het leuk om zakelijke klanten te helpen, maar ook voor een klein beetje outbound bellen ben jij niet bang. Want klanten opbellen om antwoord te geven op hun vraag komt ook voor.

Voor dat je de zakelijke klanten van Marktplaats écht goed kan helpen krijg je een betaalde training van 10 werkdagen zodat jij goed voorbereid aan de slag kan op de Marktplaats afdeling van Cendris.

Wat bieden wij

 • Flexibele openingstijden: ma t/m vrij van 09:00 - 18:00
 • Bruto uurloon: een vast bruto uurloon van € 9,97 indien 21 jaar of ouder, vakantiegeld en reiskosten;
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding
 • Uren: zelf kiezen van jouw urencategorie (tussen de 16 en 40 uur per week)
 • Betaalde training: een betaalde training van 5 werkdagen waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie.
 • Doorgroeimogelijkheden: ander project, coach, trainer, floormanager of teammanager.
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Wat vragen wij

 • Communicatief vaardig en empathisch: je vindt het leuk om mensen te helpen en je wilt dit graag zo goed mogelijk doen.
 • Commercieel: je hoeft echt geen keiharde verkoper te zijn, maar je weet wel klanten te overtuigen.
 • Optimalisatie: Je helpt de zakelijke gebruiker met het optimaliseren van zijn resultaten. Het is jouw missie om voor elke klant het meeste uit Marktplaats te halen.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

De opdrachtgever is Marktplaats, hét online handelsplatform in Nederland. Voor het verkopen van nieuwe én tweedehands spullen. Zowel bedrijven als consumenten maken er gebruik van. Jij gaat aan de slag op de afdeling waar bedrijven met hun vragen terecht kunnen. Bij Cendris in Groningen is de afdeling helemaal ingericht in Marktplaats stijl. De afdeling straalt professionaliteit uit en tegelijkertijd heerst er een informele en vooral ook gezellige sfeer.

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures