Werken bij Cendris

Klantenservicemedewerker Bonprix

Leeuwarden
Friesland
Klantteams Kwaliteit & klanttevredenheid
Bepaalde tijd
€9,87 (jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90)

Wat ga jij doen

Yes, het ticket is geboekt, Kiki gaat last minute een heerlijke week naar Ibiza! Maar waar scoor je in deze tijd nu de perfecte vakantie outfit? Bij Bonprix natuurlijk! Binnen een mum van tijd scoort ze die leuke bikini, die vette jumpsuit en een bijpassende strandtas. Ze verwacht de bestelling al de volgende dag binnen te hebben. Maar de dagen verstrijken en haar nieuwe jurk komt maar niet binnen… Kiki besluit contact op te nemen met de klantenservice. Ze krijgt jou aan de lijn! Je biedt je excuus aan en samen zoeken jullie naar een passende oplossing. Het is niet altijd makkelijk, maar toch lukt het jou iedere keer weer de klant met een tevreden gevoel op te laten hangen. Jij bent hier in getraind en een echte specialist en ambassadeur geworden! Daarnaast krijg je bij Bonprix de vrijheid om zelf invulling te geven aan de oplossingen en de gesprekken die je voert. Lijkt het je wat? Lees dan verder.

Wat bieden wij

Skills die aansluiten bij het functieprofiel, zoals:

 • Analytisch: jij bent iemand die de kern van een verhaal begrijpt. Mocht dit niet duidelijk zijn luister jij goed naar de klant! Je weet de juiste vragen te stellen om hoe dan ook tot de kern van een probleem te komen.
 • Ondernemen: jij bent iemand die gevraagd en ongevraagd advies uitbrengt. Mocht jij iets niet begrijpen schroom jij niet om een coach of collega te vragen om advies.
 • Sociaal/communicatief vaardig: jij bent iemand die makkelijk en graag het gesprek aangaat. Zowel met klanten als met collega’s.
 • Oplossingsgericht: jij bent iemand die graag spart met collega’s en met ze samenwerkt. Je bent niet bang om knopen door te hakken en op tijd beslissingen te nemen. Je hebt veel verschillende ideeën om de klanten zo goed mogelijk te helpen!
 • Interesse? Voor het sollicitatieproces kun je contact opnemen met het recruitmentteam via telefoonnummer; 088-2255867 of voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Merel Hoitinga, coördinator Recruitment merel.hoitinga@cendris.com

Wat vragen wij

 • Startdatum: je kunt op maandag 14 juni met de betaalde training van 5 werkdagen starten;
 • Opleiding: Minimaal MBO4 werk- en denkniveau;
 • Nederlandse taal: aangezien je ook bepaalde afspraken gaat bevestigen op de mail, is het héél belangrijk dat je Nederlandse taal zowel in woord als geschrift goed
 • Bruto uurloon: van €9,87 (ben jij jonger dan 21 jaar? Dan is het bruto uurloon €7,90);
 • Flexibele openingstijden: Op kantoor van 08.00 – 21.00 uur, zaterdag en zaterdag van 09.00-18.00 en een volledig betaalde training;
 • Doorgroeimogelijkheden: met maximale doorgroeimogelijkheden. van rookie, naar professional, naar expert. Je weet nooit hoe de bal kan rollen;
 • Thuiswerken behoort tot de mogelijkheden
 • Extra: opbouw van vakantiegeld én vakantie uren, reiskostenvergoeding;
 • Dynamische en moderne werkomgeving;
 • Betaalde training: een betaalde training waarin jij wordt klaargestoomd voor de functie
 • Jij bent uit-munt-end!: wij waarderen jouw inzet en dat willen wij graag belonen. Hebben wij even iets gaafs voor jou: Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop. Denk bijvoorbeeld aan een avondje bios, een dagje pretpark of een van de vele producten (cadeaukaarten, elektronica, huishoudapparatuur etc.);
 • Talent Lab: laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Bijvoorbeeld wanneer wij een fotograaf zoeken voor een open dag of deelnemers aan projectgroepjes.

Voor welk bedrijf werk je

Cendris kan zichzelf het beste omschrijven als aanpakkers met verantwoordelijkheidsgevoel die open staan voor nieuwe ideeën en die ook zelf aandragen. Teamplayers die gezamenlijk gaan voor het beste resultaat. Wij geven je de ruimte én flexibiliteit om bij te dragen aan ons succes en ondertussen jezelf te ontwikkelen. Want samen zorgen we voor tevreden klanten.

Bonprix, je kent het vast wel! Deze organisatie zorgt er iedere dag met veel zorg voor dat bestellingen worden bezorgd. Bonprix is een nieuw project binnen Cendris en jij kunt er samen met je collega’s voor zorgen dat dit project een succes wordt, we maken er een mooie tijd van! Samen met je collega’s maak je het verschil voor de klant én zorg je ook voor een gezonde en gezellig sfeer op de werkvloer. Spannend zo’n nieuwe omgeving. Maar maak je geen zorgen, collega’s, coaches en teammanagers staan klaar om jou te helpen. 

Vragen?

Recruitment Team

Vragen?

Recruitment Team

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures