Werken bij Cendris

Operations Consultant 36-40 uur Landelijk

Landelijk
Operations Consultancy
een instroomsalaris tussen €3.400, en €4.488 , op basis van ervaring en een full time werkweek.

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Operations Consultant? Dan is het jouw passie verantwoordelijk te zijn voor de implementatie van (grote) complexe klanttrajecten, voor het ontwerpen en implementeren van modellen om de kwaliteit van de organisatie te evalueren en voor het opzetten en eventueel uitvoeren van verbeterprogramma’s. In de rol van adviseur ondersteun je bij de implementatie van veranderingen van afdelingen en klanttrajecten, functionele bedrijfsprocessen, management systemen, de bedrijfscultuur en andere elementen binnen de waardeketen. Tevens ben je verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van customer experience gericht werken, waardoor klanten een optimale, consistente en onderscheidende klantbeleving ervaren als zij zaken met onze opdrachtgevers doen. Je taken zijn breed en uitdagend waarbij veel ruimte is voor zelfstandigheid, denk hierbij aan:

Resultaatgerichtheid: Als motiverende project manager ben je bekwaam met het gelijktijdig in de praktijk aansturen van diverse projecten, jij bent daarin energiek, avontuurlijk en resultaat gedreven;
Creativiteit: Met jouw vernieuwende visie en specialistische ervaring weet jij elke optimalisatie bij diverse klantcontactorganisaties succesvol door te voeren.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact op met:
jose.keijman@cendris.com of via 06 40209664.

Cendris is sinds kort onderdeel van Yource. Deze functie zal vanuit Cendris Recruitment in behandeling worden genomen.

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er!
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 11. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €3.400, en €4.488, op basis van ervaring en een full time werkweek.
 • Leaseauto: Voor het optimaal kunnen uitoefenen van deze functie wordt er een representatieve leaseauto aan je ter beschikking gesteld;
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden uiteraard voor jou geregeld!
 • Uitdagende opdrachtgevers: Je vindt veel afwisseling doordat je voor verschillende interne en externe opdrachtgevers werkt. Je zult dan ook voor veel grote namen en inspirerende merken gaan werken!

Wat vragen wij

 • HBO/ WO werk en denkniveau; Uitgebreide kennis en werkervaring binnen het (projectmatige) klantcontact vakgebied is essentieel;
 • Lean Six Sigma kent geen geheimen voor jou, en uiteraard heb je je kennis aangevuld met PRINCE2;
 • Ervaring met complexe user en customer experience trajecten;
 • Een analytisch adviseur; Je kunt snel verbanden leggen en probleemoplossend naar verschillende complexiteiten kijken. Deze weet je creatief te vertalen in verbeterplannen en je creëert hier draagvlak voor.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures