Werken bij Cendris

Developer Blended Learning

Leeuwarden
Friesland
Training & opleiding
Vast
Een instroomsalaris tussen €1.985, en € 2.620, op basis van ervaring en een full time werkweek.

Wat ga jij doen

Kom jij bij ons werken als Developer Blended Learning? Dan voel jij je
verantwoordelijk voor de technische en functionele inrichting van ons leerplatform, de Cendris Academy, dat gebaseerd is op Moodle. Je biedt advies en ondersteuning bij de mogelijkheden van de Cendris Academy en het ontwikkelen van blended learning concepten aan onze in en externe opdrachtgevers. Je wordt er blij van…een nieuwe veelbelovende plugin installeren op de testserver om te zien wat het voor mogelijkheden brengt. Met jouw creatieve inzichten maak je alvast een opzetje voor een storyboard en script voor een te ontwikkelen instructievideo over een nieuw klantprogramma. Je dag is
niet compleet als je niet samen met een trainer het huidige trainingsprogramma en de leerdoelen doorneemt, het is jouw passie om effectieve e learning modules verder te ontwikkelen op basis van bestaande trainingen. Je taken zijn breed en uitdagend met veel ruimte voor zelfstandigheid, denk aan:

Creativiteit: Je krijgt er energie van om op een originele manier een probleem te omzeilen;
Analyseren: Je legt snel verbanden, met jouw kritische blik weet je processen verder te optimaliseren;
Oplossingsgericht: Je komt proactief met plannen en oplossingen om leerervaringen (nog) beter te maken.

Heb je vragen over deze functie? Neem dan gerust contact met mij op: jose.keijman@cendris.com

Wat bieden wij

 • Flexibiliteit: Het belangrijkste is dat je je doelen haalt en je afspraken nakomt. Hoe en wanneer je dat doet, is geheel aan jou. Thuiswerken? Deze mogelijkheid is er!
 • Inschaling: Vindt plaats binnen schaal 7. Dit betekent bij aanvang een instroomsalaris tussen €1.985, en € 2.620, op basis van ervaring en een full time werkweek.
 • Talent Lab: Laat jouw talent stralen! Hier komen eenmalige of tijdelijke klussen op te staan. Denk aan een fotograaf of deelname aan projectgroepen.
 • Cendris Coins! Met dit klinkende spaarsysteem verzamel je Coins die je kunt gebruiken voor inspirerende extra’s in de Coins shop.
 • Laptop en telefoon; Hier hoef jij je niet druk om te maken, deze worden uiteraard voor jou geregeld!
 • De leukste collega’s: Bij Cendris draait het om mensen, en onze mensen zijn dan ook betrokken en enthousiast. Ze kunnen niet wachten je te ontmoeten!

Wat vragen wij

 • HBO werk en denkniveau; Je hebt relevante werkervaring met digitale media;
 • Creativiteit; Zowel in het bedenken van oplossingen als in het ontwerpen en uitwerken van concepten. Jij denkt out of the box;
 • Het is een pré als je ervaring hebt met het LMS Moodle en/of de authoring tool Articulate Storyline;
 • Een analist: Je onderzoekt de wensen en behoeften van de klant en onderscheidt op een functionele manier hoofd en bijzaken.

Vragen?

Jose Keijman

Vragen?

Jose Keijman

Gerelateerde vacatures

 • Geen gerelateerde vacatures gevonden

Blijf via e-mail op de hoogte

Wanneer je je aanmeldt voor onze job alert, ontvang je periodiek een actueel overzicht van de nieuwste vacatures per e-mail.
Meld je aan

Gerelateerde vacatures